“Μακελειό” στην σχολή make up workshop by Φραντζεσκα Σωτηρίου

Η βιομηχανία του μακιγιάζ όλο και αναπτύσσεται με ραγδαία βήματα. Όλο αυτό ξεκίνησε με βάση τις ανάγκες του κινηματογράφου , του θέατρου και της φωτογραφίας.

Το μακιγιάζ με special affects είναι ένα μακιγιάζ που προκαλεί την ψευδαίσθηση , κάτι που διαφέρει σε μεγάλο βαθμό από παραδοσιακό αποτέλεσμα. Στην σχολή make up workshop by Φραντζέσκα Σωτηρίου,έκαναν το απίστευτο .Μεταμόρφωσαν το μοντέλο με τόση λεπτομέρεια και τεχνοτροπία που το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του!

Κυριολεκτικά , το μοντέλο έγινε αγνώριστη χάρη στα επαγγελματικά προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν! Στην σχολή , ένα από τα βασικά μέρη των προγραμμάτων μακιγιάζ με ειδικά εφέ είναι η εκμάθηση των υλικών. Υπάρχουν πολλά εργαλεία και υλικά που πρέπει να χρησιμοποιήσουν διαφορετικοί μακιγιέρ για να δημιουργήσουν το σωστό look.

Διαφορετικοί καλλιτέχνες θα έχουν επίσης τους δικούς τους τρόπους να κάνουν πράγματα. Με την προσθετική, τα προκατασκευασμένα κομμάτια εφαρμόζονται στο πρόσωπο ενός ηθοποιού. Αυτό σημαίνει τη χρήση σιλικόνης, λάτεξ ή ζελατίνης για την προσθετική και στη συνέχεια κόλλησή της στον ηθοποιό. Η απαιτούμενη κόλλα πρέπει να είναι φιλική προς το δέρμα και να αντέχει στις ακαμψίες μιας ολοήμερης λήψης. Οι τυπικές παλέτες μακιγιάζ με νερό, μπορούν επίσης να προστεθούν αργότερα για να προσθέσουν το χρώμα της προσθετικής και να κάνουν μια πιο ζωντανή εμφάνιση.

Σ όλο αυτό το ταξίδι , καθοδηγητής είναι η αγαπημένη όλων Φραντζέσκα Σωτηρίου..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *