Διθυραμβική νίκη Σαββίδη για τα προστίματα εν καιρώ κορονοιού. Του επιστρέφονται οι απολαβές που του απέκοψαν

Διθυραμβική νίκη για τον Αλέξιο Σαββίδη, τον καθηγητή και πρποεδρο του κλάδου ΙΣΟΤΗΤΑΣ, καθώς κέρδισε την νίκη, όταν ο ίδιος εν καιρώ πανδημίας, δεν υπέκυψε στα μέτρα κατά του covid, ενώ στην ανάρτηση του αναφέρει ότι θα του επιστραφούν και οι απολαβές που του απέκοψαν

Aυτούσια η αναρτησή του:

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ❗

Σήμερα, 17/10/23, έλαβα επιστολή, από την Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας, ότι αποσύρθηκε η εναντίον μου πειθαρχική υπόθεση – για την άρνηση μου να υποκύψω στο rapid test και στο slavepass κατά την περίοδο της κορωνοχούντας. Μάλιστα θα μου επιστραφούν και οι απολαβές που μου είχαν παράνομα κατακρατηθεί από τον μισθό μου την περίοδο που εκδικητικά, ετσιθελικά με είχαν βάλει σε διαθεσιμότητα επειδή αρνήθηκα να υποταχθώ στο σύστημα της Ν.Τ.Π. Ευχαριστώ θερμά τον δικηγόρο μου Σάββας ΣαββίδηςSavvas Chr. Savvides & Associates, Advocates – Legal Consultants , την Παγκύπρια Συντεχνία ΙΣΟΤΗΤΑ και ειδικά τον πρόεδρο της Προδρομο Χριστοφή και όλους εσάς ανεξαιρέτως που σταθήκατε στο πλευρό μου και με εμψυχώνατε να συνεχίσω τον αγώνα μου.

Κλείνει σήμερα μαζί μου, επίσημα, ο κύκλος των πειθαρχικών διώξεων εναντίον εκπαιδευτικών για δήθεν πειθαρχικά παραπτώματα κατά την περίοδο της κορωνοχούντας.

Στο τέλος το φως πάντα νικάει το σκοταδι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *