Διεκδικεί την Προεδρία των Οικολόγων η Έφη Ξάνθου

Tην υποψηφιότητα της για την Προεδρία του Κινήματος Οικολόγων εξήγγειλε η Έφη Ξάνθου μετά τις εξελίξεις στο κίνημα, δηλαδή την παραίτηση του Χαράλαμπου Θεοπέμπτου και την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής να πάνε σε εκλογές.

«Μετά από πολλή σκέψη και ενδοσκόπηση, μετά από πολλή ενθάρρυνση και στήριξη από στελέχη και μέλη του Κινηματος, μετά από εις βάθος διαβούλευση με τον αγαπημένο μου Lambros Lambrou , έχω αποφασίσει πως θα κατέλθω ως υποψήφια πρόεδρος του Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών. Η απόφαση δεν ήταν εύκολη γιατί ένας χώρος με 27 ετών ιστορία δεν πρέπει να τυγχάνει επιπόλαιης διαχείρισης. Θα παλέψω λοιπόν για την προεδρία του Κινηματος γιατί η αγάπη και ο σεβασμός που έχω για ολους τους συναγωνιστές μου δεν μου επιτρέπει να εγκαταλείψω το κίνημα την ώρα της κρίσης. Θα παλέψω και για αυτούς που εργαζόμαστε πλάι-πλάι καθημερινά, και για αυτούς που έφυγαν, και για αυτούς που χάσαμε στην πορεία και μας άφησαν να τους μνημονεύουμε με αίσθηση απώλειας αλλά και ευγνωμοσύνης για την προσφορά τους. Έχουμε ακόμη δουλειά πολλή να κάνουμε για την Κύπρο μας!», αναφέρει σε ανάρτηση της στο Facebook.

Στο μεταξύ η κ. Ξάνθου ερωτηθείσα στο κρατικό ραδιόφωνο για την αποχώρηση της Βουλεύτριας Αλεξάνδρας Ατταλίδου, διαχώρισε τη θέση της λέγοντας πως δεν συμφωνεί ότι ευσταθούν τα όσα η κ. Ατταλίδου αναφέρει ως λόγους για την απόφαση της. Οι επίσημες θέσεις του Κινήματος είναι εκεί, εξήγησε, λέγοντας πως εκείνες έχουν σημασία και όχι οι επιμέρους προσωπικές απόψεις των υπολοίπων μελών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *