Θα μας κάνετε να ξεχάσουμε και αυτά που ξέραμε

Σάλος και έντονες αντιδράσεις, προκάλεσε το έντυπο που αναγράφει σε σχολικό βιβλίο Γονέας 1, Γονέας 2, με πολλούς να ετοιμάζονται ήδη να κινηθούν νομικά.

Και για να μην παρεξηγηθούμε (πάλι), δεν με απασχολεί, και ούτε έχω κανένα θέμα με τους ομοφυλόφιλους. Αντιθέτως, είμαι της αποψης ότι ο καθένας δικαιούται να εκφράζει αυτά που νιώθει, έχει δικαιώμα να κάνει αυτό που αισθάνεται, είτε μιλάμε για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, είτε ότιδηποτε άλλο. Τώρα το αν οι ομοφυλόφιλοι θα μπορούν να υιοθετούν παιδιά, αυτό είναι κάτι το οποίο ψήφισαν άλλοιι δεν είναι το highlight – αν θέλετε – του κειμένου, και δεν είναι κάτι που με αφορά για να το αναλύσω.

Αυτό που θέλουμε να επισημάνουμε, είναι ότι δεν μπορούμε να ξεχάσουμε και αυτά που ξέραμε. Μας έφεραν στο κόσμο, μια μάνα και ένας πατέρας οι οποίοι έχουν όνομα και επίθετο.

Το Γονέας 1 και Γονεάς 2, είναι κάπως άστοχο, κατα την άποψη μου. Είναι σαν να τοποθετείς τους γονείς ως κάτι απρόσωπο, και το παίδι, σαν ένα κοινωνικό κατασκεύασμα.

Νομίζω να ασχοληθούμε επιτέλους, με τα πραγματικά προβλήματα του τόπου, και να σταματήσουμε να αποπροσανατολιζόμαστε απο θέματα που προκαλούν οργή του κόσμου. Και βιολογικά δύο είναι τα φύλα. Ουτέ 64 ουτε 104 ουτε 1000. Ας μην κοροιδεύουμε τους εαυτούς μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *