Πέτρος Κουσουλός για Καραϊβαζ: «Ήταν σοκ, προσέλαβα ιδιωτική ασφάλεια για να μετακινούμαι»

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής “I Love Σου Κου” ήταν σήμερα ο Πέτρος Κουσουλός. Ο γνωστός εκδότης και δημοσιογράφος μίλησε στην Μπέττυ Μαγγίρα και για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

«Ήταν Παρασκευή, ο Γιώργος είχε φύγει λίγο νωρίτερα. Μας χαιρέτησε και είπε “θα πάω νωρίτερα σπίτι, μήπως πάω με τον γιο μου μια βόλτα”. Έφυγε γύρω στις 2 παρά τέταρτο. Πήγα σπίτι και με πήρε η αρχισυντάκτρια και μου είπε ότι χτύπησε ο Γιώργος. Έτσι όπως μου το είπε, νόμιζα ότι είχε κάποιο τρόχαιο. Στη συνέχεια με πήρε ο Γιώργος Καλλιακμάνης και μου είπε τα μαύρα μαντάτα. Δεν μπορείς να το διαχειριστείς, γκρεμίστηκε ένας κόσμος», είπε αρχικά ο Πέτρος Κουσουλός.

Ο Πέτρος Κουσουλός είπε στη συνέχεια: «Φοβήθηκα τότε. Δεν ξέραμε για ποιο λόγο δολοφονήθηκε. Δεν ήξερα αν είχε να κάνει με κάποιο θέμα που μπορεί να είχαμε θίξει μέσα από την εκπομπή. Δεν σου κρύβω ότι τον πρώτο μήνα μέχρι να ξεπεράσω το σοκ, είχα προσλάβει ιδιωτική ασφάλεια, προκειμένου να με πηγαίνει στις διάφορες υποχρεώσεις μου. Είναι σοκ!».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *