Το νέο εμβληματικό έργο της Karma Developers, έιναι το Mythical Seas Residences

Επαύλεις και διαμερίσματα που προσδίδουν ένα πνεύμα γειτονιάς με ατμόσφαιρα διακοπών κοντά στην παραλία του Μάλαμα

Κarma Developers είναι στο τελικό στάδιο της ολοκλήρωσης του νέου εμβληματικού της έργου Mythical Seas Residences, το οποίο βρίσκεται σε μία προνομιακή τοποθεσία, φωλιασμένο στην παραθεριστική γειτονιά του Κάππαρη στον Πρωταρά, σε απόσταση 500 μέτρων από την αμμώδη παραλία του Μάλαμα.

Η νέα φάση του Mythical Resort & Spa, του μεγαλύτερου συγκροτήματος κατοικιών στην Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου!

Πρόκειται για τη νέα φάση του  Mythical Resort & Spa, το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο συγκρότημα κατοικιών στην ανατολική ακτή της Κύπρου. Έχει συνολική έκταση 80.000 τ.μ. εκ των οποίων 10.000 τ.μ αποτελούν χώρους πρασίνου, μονοπάτια και γήπεδο τένις και ποδοσφαίρου, παιχνιδότοπο όπως επίσης καφετέρια, γυμναστήριο, κέντρο ευεξίας και κοινόχρηστες πισίνες τα οποία απολαύουν πέραν των 400 οικιστικών μονάδων, διαμερίσματα, μεζονέτες και επαύλεις.

Τo Mythical Seas Residences, αποτελεί μέρος του εν λόγω συγκροτήματος. Ένα έργο 42 καινούργιων διαμερισμάτων με μεγάλες βεράντες, διαμορφωμένους λειτουργικούς κοινόχρηστους χώρους και μεγάλη κοινόχρηστη πισίνα. Οι πολυδιάστατες εμπειρίες εξυπηρέτησης του χώρου, δημιουργούν προστιθέμενη αξία στους νέους κατοίκους του.

Καινοτόμος, ποιοτικός σχεδιασμός σε όλες τις κατοικίες και τους κοινόχρηστους χώρους

Αυτό που κάνει το έργο να ξεχωρίζει, εκτός από την ποιότητα κατασκευής και τον καινοτόμο σχεδιασμό του, είναι το ότι τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν στις επιφάνειες του, είναι σε γήινες αποχρώσεις, εναρμονισμένα με το περιβάλλον, την βλάστηση και την πέτρα της περιοχής.

Οι εγκαταστάσεις δημιουργούν την αίσθηση της γειτονιάς με ατμόσφαιρα διακοπών όπου όλοι μπορούν να χαλαρώσουν και να ζήσουν τις πιο ξεχωριστές στιγμές με ασφάλεια.

Με το μεσογειακό του στυλ, το Mythical Seas Residences, διαθέτει στέγες από τερακότα και εσωτερικούς χώρους σε γήινα χρώματα προσφέροντας την αίσθηση της άνεσης και της χαλάρωσης στους κατοίκους του.

Η KARMA Developers είναι έτοιμη να παραδώσει τα διαμερίσματα και τις επαύλεις πολύ σύντομα στους ιδιοκτήτες τους, ενώ αξιοσημείωτο είναι και το ότι έχουν προπωληθεί όλες οι οικιστικές μονάδες.

Η εταιρεία επενδύοντας σταθερά στην ανάπτυξη με βασικό πυλώνα την αισθητική και την λειτουργικότητα, ετοιμάζει άλλα δυο νέα οικιστικά resorts στην περιοχή του Κάππαρη στον Πρωταρά, τα οποία θα αποτελούνται από διαμερίσματα και άλλες υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις.

Λίγα λόγια για την KARMA Developers:

Η KARMA Developers, με πέραν των 38 χρόνων εμπειρίας στον χώρο, κατέχει ηγετικό ρόλο στη διαμόρφωση της ανατολικής ακτής της Κύπρου με ίσως τα περισσότερα έργα που κατασκευάστηκαν στην περιοχή να ανήκουν στο πορτφόλιο της!

Ο χαρακτήρας της εταιρείας είναι πλασμένος από όλα τα όμορφα που ξεχωρίζουν τον κυπριακό λαό: φιλοξενία, ακεραιότητα, ανθρωπιά, εμπιστοσύνη. Δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και προσφέροντας πολυδιάστατες εμπειρίες εξυπηρέτησης στους πελάτες της, η Karma Developers, δημιουργεί προστιθέμενη αξία σε κάθε της έργο, κατασκευάζοντας ακίνητα με μοναδικό σχεδιασμό και υψηλά αισθητικά και λειτουργικά πρότυπα στις πιο προνομιακές τοποθεσίες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *