Σχεδιάζαν το έγκλημα επι δυο μήνες, συναντήθηκε με το θύμα λίγες μέρες πριν την δολοφονία του, o ένας εκ των δραστών, σκόπευε να πάει στον Όλυμπο ο Καλογερόπουλος

Μιχάλης Αντωνίου

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις σε σχέση με την δολοφονία του Θανάση Καλογεροπουλου, με τις αρχές να βρίσκονται πολύ κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ecosmoscy, Ο καλογερόπουλος και ο ένας εκ των δυο δραστών, συναντήθηκαν στην οικία του θύματος, για να μιλήσουν για…κοινές μπίζνες.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δράστες μελετούσαν πολύ προσεγμένα τις κινήσεις του θύματος και σχεδίαζαν την εν ψυχρώ δολοφονία του για δύο ολόκληρους μήνες.

Αφαντος ο δεύτερος…

Την ίδια ώρα στο μικροσκόπιο των αρχών, βρίσκονται κάμερες και κλειστά κυκλώματα, σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί καινο δεύτερος δράστης.

Πέπλο Μυστηρίου η δολοφόνια Μαυρομιχάλη την ίδια χρονική στιγμή…

Στο μεταξύ πέπλο μυστηρίου επικρατεί γύρω από την δολοφονία Μαυρομιχάλη, που συμπίπτει να πέφτει την ίδια περίοδο με την δολοφονία καλογεροπουλου. Πληροφορίες που φθάνουν στο ecosmoscy , Μαυρομιχάλης και Καλογεροπουλος είχαν κοινές επαγγελματικές συνεργασίες το τελευταίο διάστημα, ενώ οι αρχές φοβουνται και για το ενδεχόμενο ενός τρίτου χτυπήματος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *