Ασφαλείς πληροφορίες του ecosmoscy…Άνέκοψαν τον δεσμοφύλακα που θα μετέφερνε ναρκωτικά σε βαρυποινίτη την ώρα που πήγαινε στην υπηρεσία του

Μιχάλης Αντωνίου

Δεν λένε να κοπάσουν τα σκάνδαλα στις κεντρικές φυλακές, όπου δεσμοφύλακας μετέβαινε στα κατεχόμενα για εφοδιασμο καυσίμων, ένα νέο σκάνδαλο έρχεται να ταραξει τις αρχές.

Πιο συγκεκριμένα οι αρχές συνέλαβαν δεσμοφύλακα ο οποίος θα μετέφερνε ναρκωτικά σε βαρυποινίτη

Υπενθυμίζεται ότι σε σχέση με το προηγούμενο σκάνδαλο Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, αφού διορίσθηκε ερευνώντας λειτουργός, ληφθήκαν καταθέσεις από δεσμοφύλακες, όπου επιβεβαίωσαν ότι ο συγκεκριμένος λοχίας έλειπε από το πόστο του επι καθημερινής βάσεως.

Η ερευνώντας λειτουργος μετά τις καταθέσεις, απέστειλε το πόρισμα, στην εισαγγελέα για να αποφασισθεί αν προκύπτουν οποιεσδήποτε ποινικές ή πειθαρχικές διώξεις. Ο λοχίας κατόπιν απόφασης τέθηκε σε διαθεσιμότητα στις 2 Αυγούστου.

Έρευνα για θανατική ανάκριση για των θανάτο δυο προσώπων…

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας το σκάνδαλο στις κεντρικές φυλακές φαίνεται, να έχει και συνέχεια, καθώς όπως πληροφορούμαστε, η αστυνομία διεξάγει θανατική ανάκριση για τον θάνατο δύο κρατουμένων, σε βάρος αρχιδεσμοφύλακα, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασαν την ζωή τους οι δυο κρατούμενοι.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν πως οι συγγενείς των δύο αποθανόντων, έστειλαν και επιστολή στην επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κάνοντας λόγο για ολιγωρία σε σχέση με το θάνατο των δυο κρατουμένων.

Την ίδια ώρα ένα νέο σκάνδαλο έρχεται να ταράξει εκ νέου τις αρχές, όπου δεσμοφύλακας θα μετέφερνε ναρκωτικά σε βαρυποινίτη .Πιο συγκεκριμένα, οι αρχές συνέλαβαν τον δεσμοφύλακα,ο οποίος όπως έγκυρα πληροφορείται το ecosmoscy, τον ανέκοψαν την ώρα που πήγαινε στην εργασία του, για να μεταφέρειτα ναρκωτικά σε βαρυποινίτη.

Ο δεσμοφύλακας συνελήφθη και τέθηκε υπο διαθεσιμότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *