Θα ελεγχθεί για διαφθορά ο Νίκος Αναστασιάδης – Ψάχνουν ερευνητές στην Ελλάδα

Η Αρχή κατά της Διαφθοράς αποφάσισε να διερευνήσει τα όσα πολύ σοβαρά καταγγέλλονται στο βιβλίο του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη με τίτλο «Κράτος Μαφία» και αφορούν τον βίο και την πολιτεία του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη. Η Αρχή βρίσκεται στο στάδιο της αναζήτησης των κατάλληλων προσώπων από την Ελλάδα για να αναλάβουν την πολύμηνη αυτή έρευνα.

Η ανεξάρτητη Αρχή κατά της Διαφθοράς αποφάσισε να διερευνήσει τα όσα πολύ σοβαρά καταγγέλλονται και αποκαλύπτονται στο βιβλίο του δημοσιογράφου – ερευνητή Μακάριου Δρουσιώτη με τίτλο «Κράτος Μαφία» και αφορούν τον βίο και την πολιτεία του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π», η Αρχή κατά της Διαφθοράς βρίσκεται στο στάδιο της αναζήτησης των κατάλληλων προσώπων για να αναλάβουν την πολύμηνη αυτή έρευνα. Οι ερευνώντες λειτουργοί ή λειτουργοί Επιθεώρησης όπως αναφέρονται στη σχετική νομοθεσία, θα προέρχονται από την Ελλάδα για ευνόητους λόγους και θα είναι εγνωσμένου κύρους και υψηλής επιστημονικής κατάρτισης με ακαδημαϊκή…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *