Ενώπιον δικαστηρίου και οι τέσσερις ύποπτοι για τον φόνο Καλογερόπουλου

Για πρώτη φορά οδηγούνται σήμερα μαζί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού και οι τέσσερις ύποπτοι για τον φόνο του Θανάση Καλογερόπουλου που διαπράχθηκε στις 30 Οκτωβρίου στην παραλιακή λεωφόρο του Αγίου Τύχωνα,, καθώς εκπνέει το διάταγμα κράτησης τους. Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί την καταχώρηση της υπόθεσης ενώπιον Κακουργιοδικείου

Όπως μετέδωσε στην εκπομπή Alpha Καλημέρα η δημοσιογράφος Έρικα Καβάζη, αναμένεται να ζητηθεί η κράτηση και των τεσσάρων ως υπόδικους στις Κεντρικές Φυλακές, κάτι που αναμένεται να απορρίψουν οι δικηγόροι υπεράσπισης τους.

Στη σημερινή διαδικασία αναμένεται να ακουστεί εκ νέου ο ρόλος του καθενός εκ των τεσσάρων στην πολύκροτη υπόθεση, ενώ θα οριστεί και η ημερομηνία έναρξης της διαδικασίας.

Σημειώνεται ότι χθες οι ανακριτές της υπόθεσης μετέβησαν στη Νομική Υπηρεσία, όπου και έλαβαν οδηγίες για τα περαιτέρω βήματα της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι οι τέσσερις συλληφθέντες ηλικίας 41, 44, 22 και 21 ετών, κατηγορούνται για φόνο, φόνο εκ προμελέτης, κατοχή, μεταφορά και χρήση πυροβόλου όπλου κατηγορίας 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *