Σκότωσαν την 16χρονη ανήλικα βαποράκια. Μάστιγα τα ναρκωτικά, χωρίς φρένο ο λευκός θάνατος. Σήμερα μια μάνα κλαίει, αύριο ίσως είναι το δικό μας παιδί

Μιχάλης Αντωνίου

Οργή προκαλεί ο θάνατος της 16χρονης, η οποία έπεσε σε κώμα έπειτα απο κοκτείλ ναρκωτικών που της χορήγησαν.

Ανήλικα βαποράκια μετατρέπονται σε σπέιρα και προσελκύουν ανήικους, για να τους προμηθεύσουν ναρκωτικά.

Η οργή απερίγραπτή, με τα ναρκωτικά να γίνονται μάστιγά. Ο “λευκός” θάνατος παραμονεύει, με θύματα ανήλικους, που πέφτουν στα πλοκάμια ανήλικών που πουλούν θάνατο.

Tα βαποράκια χρησιμοποιούν νέα ναρκωτικά στην πιάτσα, και σπέρνουν ασύστολα τον θάνατο.

Σημειώνεται ότι το τηλεφώνημα στο ΕΚΑΒ το έκανε ο ένας εκ των τριών προσώπων που της προμήθευε ναρκωτικές ουσίες, σύμφωνα με την μαρτυρία της φίλης, ο οποίος ήταν παρών στο διαμέρισμα του Βύρωνα.

Στη πιάτσα, είναι γνωστός με το προσωνύμιο «YEYO» που στην αμερικάνικη σλανγκ σημαίνει κοκαΐνη. Ο «Yeyo» σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας του φίλου της 16χρονης, που επίσης ήταν παρών στο διαμέρισμα μέχρι μια συγκεκριμένη ώρα, κάνει διακίνηση ναρκωτικών μαζί με δυο ακόμα άτομα, τον «Lori» και τον «Αντρίκο».

Στην 16χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, χορηγηθηκ και φάρμακο κατα της επιληψίας.

Τα ερωτήματα πολλά. Γιατί οι νέοι βρίσκουν διέξοδο πλέον στα ναρκωτικά; Πως θα μπει φρένο σε αυτή την μάστιγα. Σήμερα μια μάνα και ένας πατέρας κλαίνε. Αύριο ίσως είναι το δικό μας παιδί. Ας οπλίσουμε όπως μπορούμε τα παιδιά μας με δύναμη και θάρρος να υπομείνουν τις δύσκολες συνθληκες διαβίωσης, μακριά απο τα ναρκωτικά. Σήμερα είναι η 16χρονη, αυρίο ίσως είναι το δικό μας παιδί….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *