Βαφέαδης: “Το τέταρτο περιστατικό, με λεωφορείο που πήρε φωτιά. Πρέπει να δούμε πως θα ελέγχονται πιο αυστηρά τα οχήματα αυτά”

Απο θαύμα γλίτωσαν οι 40 μαθητές που επέβαιναν στο λεωφορείο που τυλίχθηκε στις φλόγες, εν κινήσει.

Σύμφωνα με τον Υπουργό μεταφορών, Αλέξη Βαφεάδη “Πρόκειται για το τέταρτο περιστατικό οπου λεωφορείο τυλίγεται στις φλόγες. Στην προκείμενη η φωτιά προκλήθηκε απο ηλεκτρολογικό πρόβλημα”

Μάλιστα ο Υπουργός, είπε πως “Είναι πάρα πολύ σοβαρό, και πρέπει να δούμε πως θα ελέγχονται πιο αυστηρά τα οχήματα αυτά”

Εξήγησε δε πως “Έχουμε αποφασίσει να αναβαθμιστούν οι ελέγχοι στα σχολικά λεωφορεία, αυτά των υπεργολαβιών, τα οποία κάνουν τα μαθητικά, ο έλεγχος να μην είναι πλέον ως όλα τα λεωφορεία, αλλά να αυξηθεί.»

One Reply to “Βαφέαδης: “Το τέταρτο περιστατικό, με λεωφορείο που πήρε φωτιά. Πρέπει να δούμε πως θα ελέγχονται πιο αυστηρά τα οχήματα αυτά””

  1. Πρώτα πρώτα αυξήστε τα λεφτά που δίνεται Γι της μαθητικές διαδρομές και βάλτε και ένα φρένο για της ζημιές που κάνουν η μαθητές και αφήστε το πλαπλα και το να κάνετε το Ρήτορα με τα λεφτά που δίνεται στους υπεργολαβους δεν βγάζουν ούτε ενα μεροκάματο για να μπορούν να ζήσουν και να σας εξυπηρετουν μόνο να ζητάτε όμως δεν έχετε ιδέα μόνο να κάθεστε πίσω από μια καρέκλα και να λέτε ασιναρτησιες και τα κονδύλια να τα σκορπάτε από εκεί και από εδώ αγοράστε δικά σας λεωφορεία και ερχόμαστε οδηγοί να σας περνούν τα παιδιά από τον καιρό που αναλάβατε δεν κάνετε τίποτα που να αντιπροσωπεύει το πόστο που έχετε όλο. Να λέτε ότι να ειναι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *