Υπάρχει ακόμα άνθρωπια. Ο Μάριος Χρήστου, εργοδότησε τον κωφό που έψαχνε εργασία και έβρισκε κλειστές πόρτες παντού

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Αντωνίου

Σε μια συγκινητική πράξη προχώρησε ο Μάριος Χρίστου, ο οποίος έδωσε την ευκαιρία σε ένα συνάνθρωπο μας να εργαστεί, καθώς όπως αναφέρει ήταν άνεργός και έψαχνε εργασία, ωστόσο έβρισκε κλειστές πόρτες παντού, λόγω του ότι είναι κωφός.

Μετά και την προβολή του επεισοδίου KARMA την Κυριακή, που είχε ως κεντρικό θέμα, μια κωφή κοπέλα, μετά το πέρας του επεισοδίου, μίλησε ο Χρήστος Μαρτασίδής, ο οποίος έψαχνε δουλεία.

Ο κ. Μάριος Χρίστου, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης πρατηρίου στην Λακατάμεια, προσέφερε θέση εργασίας, στον Χρήστο, δίνοντας το παράδειγμα πως υπάρχει ακόμα ανθρωπιά στις μέρες μας.

Οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα, συνήθως βρίσκουν πόρτες κλειστές παντού, ωστόσο ο κ . Μάριος απέδειξε ότι όλα μπορούν να αλλάξουν εαν όλοι μας νοιαστούμε έστω και στο ελάχιστο για τον συνανθρωπό μας.

Σε άναρτηση του ο κ. Μάριος γράφει

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια . Εχουμε συναντηθεί με τον Χριστο και ξεκινάει Δουλεια την ερχόμενη Δευτέρα. Όσοι είδατε απόψε το Κάρμα στον Αλφα Κυπρου (το επεισόδιο ήταν αφιερωμένο στους Κωφούς συνανθρώπους μας) , στο τέλος μίλησε στην νοηματική ενας συνάνθρωπος μας εν ονόματι Χριστος Μαρτασιδης και είπε ότι ψάχνει δουλεια, αλλά κανένας δεν τον αποδέχεται. Αν τον γνωρίζει κάποιος , παρακαλώ όπως με φέρει σε επαφή μαζί του διότι μπορώ και θέλω να του προσφέρω Δουλεια στο πρατηριο μου στην Λακαταμεια. Εγώ σε αποδέχομαι λεβέντη μου!

2 Replies to “Υπάρχει ακόμα άνθρωπια. Ο Μάριος Χρήστου, εργοδότησε τον κωφό που έψαχνε εργασία και έβρισκε κλειστές πόρτες παντού”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *