Λύση στο πρόβλημα του Ανδρέα Μαραγκού που έφερε πρώτο στο φως το eCosmoscy, έδωσε ο ΠτΔ και το Υφ. Κοινωνικής Πρόνοιας. Εξέδωσε ανακοίνωση η “Σταγόνα Αγάπης”

Λύση στο πρόβλημα του κ. Ανδρέα Μαραγκού, πατέρα δύο παιδιών που έφερε πρώτο στο φως το ecosmoscy, έδωσε ο ΠτΔ , σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας.

Ωστόσο καθοριστικό ρόλο έπαιξε και το φιλανθρωπικό σωματείο “Σταγόνα Αγάπης”.

Πιο συγκεκριμένα σε δελτίο τύπου που εξέδωσε το σωματείο αναφέρει

Μετά από αγώνα 4ον μηνών και αφού κινήσαμε όλες τες αρμόδιες υπηρεσίες, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πώς ο Αντρεας Μαραγκος μονογονιος με 2 ανήλικα τέκνα, επιτέλους θα έχει την δική του στέγη.

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Νίκος Χριστοδουλίδης – Nikos Christodoulides ΠΤΔ, το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας – Κυπριακή Δημοκρατία ,τον κον Νίκος Νικολαΐδης / Nicos Nicolaides δήμαρχο Λεμεσού και την Συνεργατιδα του Σωματείου όπου θέλει να Παραμείνει Ανώνυμη για όλη την στήριξη και συνεργασία.

Σας αναρτώ αναλυτικά την παρέμβαση του Σωματείου τους τελευταίους 4 μήνες, όπως και φωτογραφικό υλικό για ενημέρωση σας.

Τελευταίο θα ήθελα να παρακαλέσω όλους όσους μπορούν να συμβάλουν είτε με υλικά αγαθά, είτε με κάποιο άλλο είδος βοήθειας να επικοινωνήσουν είτε μαζί μου είτε με τον κον Panikos Xenofontos .

Σας ευχαριστώ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *