Το eCosmoscy αποκαλύπτει τα μέχρι στιγμής στοιχεία για την υπόθεση Όλιβερ

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Αντωνίου

Στο eCosmocy, μίλησε ο δημοσιογράφος απο το protothema.gr, Φρίξος Δρακοντίδης, για την υπόθεση του σκύλου Όλιβερ που κακοποιήθηκε βάναυσα και άφησε την τελευταία του πνοή.

Μιλώντας στο ecosmsocy, o γνωστός δημοσιογράφος, είπε πως έχουν τα μέχρι στιγμής, δεδομένα.

Όπως εξηγησε ο κ. Δρακοντίδης, η υπόθεση βρίσκεται στο τμήμα ανθρωποκτονιών, στην Αράχοβα, οι οποίοι αφού έκαναν μια έρευνα, πήραν υλικό απο τις κάμερες. “Το υλικό, απο τις κάμερες δείχνει τον Όλιβερ να είναι μαζί με άλλα σκυλιά, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν δείχνει σκυλιά να επιτίθονται στον Όλιβερ.”

Συνεχίζοντας, ο δημοσιογράφος είπε πως “Έχουνε μαζέψει, μαρτυρίες, δεν εχουν ωστόσο καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα. Υποθέτουν ότι μπορει να έγινε απο σκυλιά”

Ο κ. Δρακονταίδης ο οποίος μίλησε με την κτηνίατρο που εντόπισε πρώτη το σκύλο, του έδωσε κάποια στοιχεία πολύ σημαντικά:

  1. O Όλιβερ φορούσε ένα περιλαίμιο που ήταν πολύ καλά δεμένο στο λαιμό του και είναι αδύνατο να του το αφεραισει ζωό, και όταν εμφανίστηκε στο αφεντικό του σε άθλια κατάσταση , δεν φορούσε το περιλαίμιο
  2. Είχε σπασμένο πλευρό, γεγονος δύσκολο να σπάσει το πλευρό ένος μεγαλόσωμου σκύλου όπως ο Όλιβερ ένας άλλος σκύλος
  3. Δεν έχει εντοπίσει δαγκωματιές πάνω στο σώμα, και είχει διαγνώσει πρησμένους σιαγόνες, με το αφεντικό του να υποθέτει ότι τον είχαν φιμώσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *