Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την δημαρχία Δήμου Παραλιμνίου – Δερύνειας ο Δρ Μιχάλης Ζουβάνης

Την υποψηφίοτητα του, ως ανεξάρτητος, ανακοίνωσε ο Δρ Μιχάλης Ζουβάνης, διεκδικώντας την δημαρχία του Δήμου Δερύνειας – Παραλιμνίου

Συγκεκριμένα στην αναάρτηση του ο κ. Ζουβάνης αναφέρει:

Εγκαινιάζω το άνοιγμα των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης με σκοπό να μπορέσω να εγκαταστήσω διαδρόμους επικοινωνίας και να πλησιάσω τους συνδημότες μου στην Αχερίτου-Βρυσούλες, το Φρέναρος, τη Δερύνεια και το Παραλίμνι.

Αποφάσισα να διεκδικήσω τη θέση του Δημάρχου στο νεοσύστατο Δήμο Παραλιμνίου-Δερύνειας, επειδή θεωρώ πως η τοπική αυτοδιοίκηση είναι η απαρχή, η βάση, μιας δημοκρατικής κοινωνίας.

Η μεταρρύθμιση της Τοπικής αυτοδιοίκησης, προσφέρει ευκαιρίες εξέλιξης, αλλά ταυτόχρονα είναι πρόκληση για σωστές αποφάσεις, προγραμματισμό και εκτέλεση αποφάσεων. Εδώ χρειάζεται σωστή καθοδήγηση, αλλά ταυτόχρονα και συλλογικότητα στις αποφάσεις, οι οποίες θα οδηγήσουν το νέο Δήμο στη νέα εποχή. Μια νέα εποχή που θα διαμορφώσει τις συνθήκες διαβίωσης των δημοτών και θα δημιουργήσει ένα ασφαλές περιβάλλον για ευημερία, ισονομία και πρόοδο στα πλαίσια μιας Ευρωπαϊκής Κύπρου.

Η υποψηφιότητα μου είναι ανεξάρτητη και απευθύνεται σε όλους τους συνδημότες μου, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης. Ταυτόχρονα εκφράζω το σεβασμό μου σε όλα τα πολιτικά κόμματα, στην κρίση των οποίων θέτω την υποψηφιότητα μου.

Οποιαδήποτε στήριξη από κόμματα και οργανωμένα σύνολα θα είναι ευπρόσδεκτη και θα γίνει δεκτή με ευγνωμοσύνη.

Σκοπεύω στην συμμετοχική Δημοκρατία και τη συλλογικότητα των αποφάσεων, όχι στο αποφασίζω και διατάζω. Επίσης η κοινή πορεία όλων των κοινοτικών διαμερισμάτων προς την πρόοδο και την ευημερία προϋποθέτει συνεννόηση, προγραμματισμό και κοινό σχεδιασμό.

Θεωρώ πως είναι η κατάλληλη στιγμή, μετά από σχεδόν τριάντα χρόνια προσφοράς στην Ιατρική, να προσφέρω από ένα άλλο μετερίζι, αυτό της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *