Ο Λένος με την αγγελική φωνή και οι φίλοι του τραγούδησαν στο Προεδρικό και εντυπωσίασαν!

Στο Προεδρικό Μέγαρο τραγούδησαν τα κάλαντα, τα παιδιά της φωνητικής τέχνης της Ιφιγένειας Χριστοδούλου, σε συνεργασία με την μπάντα του Αγίου Δημητρίου εκπροσωπόντας την επαρχία Αμμοχώστου μαζι με άλλα δημοτικά σχολεία στην Κύπρο την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου.

Η ομαδα της Ιφιγένειας Χριστοδούλου επέλεξε να τραγουδησεί την μπαλάντα των Χριστουγέννων και το τραγούδι «Χριστούγεννα Ξανά» μία διασκευή που ετοίμασαν οι ίδιοι ειδικά για τις γιορτές.

Τα παιδιά έκλεψαν την παράσταση, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη να αναφέρει πως το Παραλίμνι ξέρει να ξεχωρίζει και να πρωτοτυπεί.
Την ίδια ώρα η στην ομάδα της Ιφιγένειας Χριστοδούλου, πρόσφατα εισήχθη και ο Λένος ένα αξιοθαύμαστο παιδί το οποίο γεννηθηκε με κάποια προβλήματα υγείας, κύριως στην όραση του.

Την ίδια ώρα η στην ομάδα της Ιφιγένειας Χριστοδούλου, πρόσφατα εισήχθη και ο Λένος ένα αξιοθαύμαστο παιδί το οποίο γεννηθηκε με κάποια προβλήματα υγείας, κύριως στην όραση του.

Σημειωνεται πως ο Λενος είναι μαθητής στο ωδείο σύγχρονων και Κλασικών Σπουδών Φλωρεντίας Σάββας σε συνεργασία με την Ιφιγένεια Χριστοδούλου.

Η Ιφιγένεια Χριστοδούλου, έδωσε την ευκαιρία σε αυτο το αγγελούδι να μπει στην ομάδα της, με τα υπόλοιπα παιδιά να τον αγκαλιάζουν, με τον Λένο να εντυπωσιάζει με τις φωνητικες του ικανότητες.

Η vocal coach, μιλώντας στο ecosmoscy αναφέρει πως: “Θέλω όλα τα παιδιά μου να είναι ίσα. Κάνενα παιδί δεν έχει ιδιαιτερότητες. Κάθε παιδί θα το χαρακτήριζα μοναδικό. Απο την πρώτη στιγμή, ο Λένος εντυπωσιάσε με τις φωνητικές του ικανότητες και κάθε φορά που έρχεται στο μάθημα, νιώθει απερίγραπτή χαρά, καθώς όλα τα παιδιά είναι σαν μια οικογένεια. Όλα τα παιδιά δικαιούνται ίσες ευκαιρίες”

Και ενώ καθ όλη την διάρκεια παραμονής τους στο Προεδρικό, ο Λένος άρπαξε τον λόγο και μίλησε στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, ο οποίος με την σειρά του, έδωσε συγχαρητήρια στην vocal coach, που δίνει ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *