Σήμερα το τελευταίο αντίο στους τέσσερις. Με δαπάνη του Υφυπουργείου Πρόνοιας κηδεύόνται τα θύματα όπως έγραψε το ecosmoscy

Ητελευταία πράξη της οικογενειακής τραγωδίας που σημειώθηκε λίγο μετά την έλευση του νέου έτους γράφεται σήμερα, με την κηδεία των τεσσάρων που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα στη Λεμεσό. 

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί στις 2:00 μ.μ στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο χωριό Λιμνάτης Λεμεσού, με δαπάνη του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας, όπως έγραψε το ecosmoscy, ενώ το παρών θα δώσει και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Έκκληση των οικείων τους, αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για την οικογένεια.

Αύριο η αναπαράσταση
Την ίδια ώρα σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για την πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών κάτω από τις οποίες εκτιλύχθηκαν τα γεγονότα. 

Όπως καταδεικνύουν τα βίντεο που εξασφαλίστηκαν από κλειστά κυκλώματα της περιοχής, όπως και οι δύο μαρτυρίες που εξασφαλίστηκαν, η ταχύτητα του οχήματος του 44χρονου ήταν ιλιγγιώδης, ενώ φαίνεται να παραβιάζεται και ο κόκκινος σηματοδότης. 

Μιλώντας στην εκπομπή ALPHA Καλημέρα, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας ανέφερε ότι αξιολογείται το υλικό που έχει συγκεντρωθεί. 

Χρίστος Ανδρέου – Εκπρόσωπος Τύπου Αστυνομίας
Γίνονται εξετάσεις αυτή τη στιγμή από τους ανακριτές της Τροχαίας Λεμεσού και της Τροχαίας Αρχηγείου, σε μια προσπάθεια να εξασφαλιστεί μαρτυρία που χρειάζεται για να μπορέσουμε να καταλήξουμε στα αδικήματα τα οποία ενδεχομένως προκύπτουν. 

Σημειώνεται ότι αύριο θα πραγματοποιηθεί η αναπαράσταση του θανατηφόρου ατυχήματος. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *