Μπιμπίλας για Οικονομόπουλό. ” Από πότε οι ετερόφυλοι θα ορίζουν τις ζωές των ομοφυλόφιλων ανθρώπων;”

Μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram επέλεξε ο Σπύρος Μπιμπίλας να τοποθετηθεί γύρω από το ζήτημα του επερχόμενου νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια. Μάλιστα, ο δημοφιλής ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών δίνει έμμεσα την δική του απάντηση σε όσα είπε πρόσφατα ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Ειδικότερα, ο Σπύρος Μπιμπίλας θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μια εικόνα δύο ομοφυλόφιλων ανδρών που απολαμβάνουν την βόλτα τους μαζί με τα δυο τους παιδιά την οποία και συνόδευσε με το εξής κείμενο σαν λεζάντα. «Αλήθεια γιατί κάποιοι ξινίζουν από μια τέτοια εικόνα; Από μια τέτοια πραγματικότητα; Οι πολλά βαρείς που θέλουν τις γυναίκες στην κουζίνα σαν τον γνωστό αοιδό που διαλαλεί τις απόψεις του, ως έχει δικαίωμα αφού ζούμε σε δημοκρατία, αναρωτήθηκαν ποτέ αν έχει περισσότερη σημασία η αγάπη κι η φροντίδα που μπορεί να προσφέρει κανείς σε ένα παιδί άσχετα με το φύλο των γονέων;».

«Αναρωτήθηκαν ποτέ αν τα παιδιά που ζουν μόνο με τον ένα ή με τον άλλο γονέα μετά από διαλυμένους γάμους ή από αποφάσεις κυρίως γυναικών, που φέρνουν στον κόσμο παιδιά με σπερματοζωάρια. όπως έχουν δικαίωμα να προμηθευτούν για να τεκνοποιήσουν, ζουν πιο ευτυχισμένα; Γιατί λοιπόν τέτοια τοξικότητα;».

«Kι από πότε οι ετερόφυλοι θα ορίζουν τις ζωές των ομοφυλόφιλων ανθρώπων; Θεωρούν τους εαυτούς τους κάτι καλύτερο, κάτι πιο αρμόδιο να αποφασίζει; Ήρθε η ώρα να τελειώσει πια η καταδυνάστευση τόσων εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλη την γη. Η κυβέρνηση οφείλει να φέρει στην βουλή το νομοσχέδιο όπως έχει υποσχεθεί άμεσα» καταλήγει ο Σπύρος Μπιμπίλας στη νέα του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *