Μεγαλείο ψυχής από τους γονείς του 5μηνου βρέφους: Η αξιοθαύμαστη κίνησή τους και οι τελευταίες δραματικές στιγμές στο βρεφοκομικό σταθμό

Σε μία αξιοθαύμαστη κίνηση που αποδεικνύει το μεγαλείο της ψυχής τους προχώρησαν οι γονείς του πεντάμηνου βρέφους που έφυγε τόσο άδικα και πρόωρα από τη ζωή στο Μακάρειο Νοσοκομείο, μετά από ανακοπή.

Συγκεκριμένα, μετέβησαν στον Παιδοβρεφοκομικό σταθμό όπου φοιτούσε το αγγελούδι τους και κέρασαν τα παιδιά εις μνήμη του γιου τους, παρά τη θλίψη και το βαρύ τους πόνο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Παιδοβρεφοκομικός σταθμός στον οποίο φοιτούσε το μικρό αγγελούδι αναφέρεται:

Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον χαμό του 5μηνου βρέφους «…» Ενός αγοριού που λίγο έχουμε γνωρίσει, αλλά θα μείνει για πάντα χαραγμένο στις καρδιές μας.

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τις δραματικές στιγμές αγωνίας, έντασης, στρες και λύπης που ζήσαμε στο σχολείο προσπαθώντας να κρατήσουμε στην ζωή τον μικρό «…» Δράσαμε πολύ γρήγορα δίνοντας τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φθάσει η γιατρός κα Νίκη Χαρή την οποία ευχαριστούμε και μετέπειτα το ασθενοφόρο.

Θέλουμε να εκφράσουμε την αγάπη μας, το σεβασμό μας και την εκτίμησή μας προς τους γονείς «…» για τις άριστες σχέσεις που είχαμε και θα συνεχίσουμε να έχουμε, που μας εμπιστεύτηκαν τα δύο παιδιά τους, την «…» εδώ και 4 χρόνια, καθώς και τον μικρό «…».

Ο μικρός Σωτήρης, νοσηλευόταν στο Μακάρειο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, αφού υπέστη ανακοπή σε βρεφονηπιακό σταθμό στην Αθηένου. Τα μέλη του πληρώματος του ασθενοφόρου που κλήθηκε στο σημείο κατάφεραν να επαναφέρουν το αγγελούδι στη ζωή κι αυτό έδωσε μάχη, αλλά δεν τα κατάφερε και έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Την ίδια ώρα, με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η διερεύνηση της υπόθεσης θανάτου του 5μηνου βρέφους. Συγκεκριμένα, η Αστυνομία συνεχίζει τη διερεύνηση με βάση και την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στη σορό του βρέφους το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, από την οποία φαίνεται ότι ο θάνατος του προήλθε από βίαιο ταρακούνημα, το γνωστό shaking baby syndrome».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *