Νέος σάλος για την Γιαννάκη…Καταγγελία στην αρχή κατά της διαφθοράς για την ηλικία της. “Θα έπρεπε να είχε συνταξιοδοτήθεί”

Άλλες δύο νέες καταγγελίες στην αρχή κατα της διαφθοράς που αφορά την κυρία Γιαννάκη έχου τεθεί. Αυτή την φορά οι καταγγελίες αφορά την ηλικία της κ. Γιαννάκη, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες που δόθηκαν στην Αρχή τα σχετικά πιστοποιητικά που κατατέθηκαν  στην ΕΔΥ αναφορικά με την ηλικία της είναι παραποιημένα, δείχνοντας την κ. Γιαννάκη να έχει μικρότερη από ότι την πραγματική της.

Σημειώνεται ότι στο διαδύκτιο, δεν αναγράφεται πουθενά στα κατατεθειμένα βιογραφικά της η κ. Γιαννάκη δεν αναφέρει ημερομηνία γεννήσεως, ενώ τα σχετικά πιστοποιητικά που κατατέθηκαν  στην ΕΔΥ σε σχέση με την ηλικία της είναι παραποιημένα και τη δείχνουν να έχει μικρότερη από την πραγματική ηλικία και θα έπρεπε να ήταν ήδη συνταξιοδοτημένη.

Πρώτη ένδειξη που παραπέμπει σε ηλικία είναι η αναφορά της ότι αποφοίτησε από την Αμπέτειο Σχολή του Καίρου. Σύμφωνα με στοιχεία που η ίδια δίνει η αποφοίτησή της έγινε το 1977 με ό,τι αυτό σημαίνει.

Σημεώνεται πως η κ. Γιαννάκη διορίστηκε στη θέση της γενικής διευθύντριας στις 16 Φεβρουαρίου 2015.

3 Replies to “Νέος σάλος για την Γιαννάκη…Καταγγελία στην αρχή κατά της διαφθοράς για την ηλικία της. “Θα έπρεπε να είχε συνταξιοδοτήθεί””

  1. ΜΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΣΑ ΠΕΡΙΠΑΙΖΕΙ ολόκληρη την Κύπρο και κανένας δεν τολμά να την ταράξει από την θέση της.
    Άχρηστη χώρα που είμαστε…..!
    Κρίμα

  2. Να δώσουμε ένα τέλος σε όλα αυτά. Η κ.Γιαννάκη είναι αορίστου,ότι και να σημαίνει αυτό.
    Αόριστο το πότε γεννήθηκε,αόριστο το πότε σπούδασε,αόριστο το που σπούδασε,αόριστες οι γλώσσες που ξέρει,αόριστο το πότε θα φύγει να βρούμε την ησυχία μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *