Τι είπε ο ΠτΔ στην πρώτη συνεδρίαση του ανασχηματισμένου Υπουργικού Συμβουλίου

Τη συνεργασία και τη συλλογική προσπάθεια για υλοποίηση του κυβερνητικού προγράμματος ζήτησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης από τα πέντε νέα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, που συμμετείχαν το πρωί στην πρώτη συνεδρίαση του ανασχηματισμένου κυβερνητικού επιτελείου.

Όπως είπε, από χθες αποτελούν μέλη μιας «ισχυρής ομάδας» που έδειξε τους τελευταίους δέκα μήνες ότι «ναι, μπορεί να ανταποκριθεί» και ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τα νέα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου.

«Η πόρτα του γραφείου μου είναι ανοιχτή και είμαι στη διάθεση σας» τόνισε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης και υπέδειξε ότι «οι συνάδελφοι σας είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν.»

Στην πρώτη συνεδρίαση του ανασχηματισμένου Υπουργικού Συμβουλίου δεν συμμετείχε η Μαριλένα Ραουνά, η οποία δεν έχει αναλάβει ακόμη τα καθήκοντα της Υφυπουργού Ευρωπαϊκών Θεμάτων αφού εκκρεμεί η έγκριση του σχετικού νομοσχεδίου ενώπιον του Υπουργικού Συμβουλίου.

ΠτΔ – Υπουργικό Συμβούλιο Προεδρικό Μέγαρο, Λευκωσία, Κύπρος Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προεδρεύει συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου. // PoR – Council of Ministers Presidential Palace, Lefkosia, Cyprus The President of the Republic, Mr Nikos Christodoulides, presides over a meeting of the Council of Ministers.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *