Έβριζε και επιτέθηκε σε λειτουργόυς ο ιδιοκτήτης του ιχθυοτροφείου, για το σκάνδαλο του Κούρρη. Κράτησε όμηρους αστυνομικούς

Μιχάλης Αντωνίου

Κόλαφος ήταν η έκθεση του Γενικού έλεγκτή, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχετικά με το σκάνδαλο το οποίο άρχισε πριν από 15 χρόνια με την εμπλοκή 11 κρατικών υπηρεσιών στις περιοχές Τριμίκλινης και Σιλίκου, όπου δημιουργήθηκαν παράνομα ιχθυοκαλλιέργειες και πολυτελές θέρετρο αναψυχής.

Σύμφωνα με τα όσα φθάνουν στο ecosmoscy, o ιδιοκτήτης του ιχθυοτροφείου στην Τριμίκλινη, προσπάθησε να αποκόψει τους λειτουργούς, που πήγαν στη περιοχή για έλεγχο, βρίζοντας τους, ενώ κράτησε όμηρους και αστυνομικούς.

Σημειώνεται πως την καταγγελία έκανε η βουλευτής Ειρήνη Χαραλαμπίδου, χθες Πέμπτη στην επιτροπή βουλής. Την ίδια ώρα, ο επιχειρηματίας, στην Τριμίκλινη κατηγορείται για την εκτροπή νερού από τον ποταμό Κούρη και μεταφορά του σε παράνομες εγκαταστάσεις ιχθυοτροφείου σύμφωνα πάντα με την έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας.

Σε δηλώσεις της η κ. Χαραλαμπίδου διερωτήθηκε «με πόση θρασύτητα είναι δυνατόν να υβρίζεις, να επιτίθεσαι και να εγκλωβίζεις, όχι μόνο λειτουργούς Υπηρεσίας, που ήρθαν να σε ελέγξουν, αλλά και αστυνομικούς». Όπως ανέφερε αυτή είναι η μαρτυρία που δόθηκε από το Τμήμα Αλιείας. «Ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης εγκλώβισε την Αστυνομία, που πήγε να τον ελέγξει, αφού κλήθηκε, γιατί έθεσε υπό περιορισμό λειτουργούς του Τμήματος Αλιείας, και εγκλώβισε και τους αστυνομικούς. Και όταν οι λειτουργοί ρώτησαν τι έκανε η Αστυνομία -που λογικά έπρεπε να του περάσει χειροπέδες, να τον πάρει στον Αστυνομικό Σταθμό και να τον διώξουν-, η Αστυνομία, όπως μας είπαν οι λειτουργοί, δεν είχε παράπονο», πρόσθεσε, τονίζοντας, ότι θα θέσει το θέμα στον αρχηγό Αστυνομίας, Στέλιο Παπαθεοδώρου, «για να δω από πού ως πού επιδεικνύονται τέτοιες συμπεριφορές, και ενώ το αρμόδιο Τμήμα της κυβέρνησης υποβάλλει καταγγελίες, η Αστυνομία βρίσκεται σε αδράνεια.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *