“Αδίστακτοί οι δράστες” της απόπειρας φόνου στην Αγλαντζιά. Βρίσκοταν δύο παιδιά μέσα στο όχημα την ώρα των πυροβολισμών

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εξετάσεις των μελών του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας σε σχέση με την απόπειρα φόνου που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λεωφόρο Λάρνακος στην Αγλαντζιά. 

Οι έρευνες επικεντρώνονται στον κάλυκα που εντοπίστηκε στη σκηνή, ενώ ήδη παραλήφθηκαν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης από τα υποστατικά της περιοχής.

Μιλώντας στην εκπομπή ALPHA Καλημέρα ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, ανέφερε ότι είναι πολύ ανησυχητικό το γεγονός ότι η ρίψη πυροβολισμών σημειώθηκε ενώ βρίσκονταν μέσα στο όχημα δύο παιδιά. 

Χρίστος Ανδρέου – Εκπρόσωπος Τύπου Αστυνομίας
Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να εξιχνιάσουμε τη συγκεκριμέμνη υπόθεση. Έχουμε ήδη παραλάβει από τη σκηνή κάποια τεκμήρια τα οποία ευλεπιστούμε ότι θα βοηθήσουν το ανακριτικό έργο. Κάποια κλειστά κυκλώματα αναμένεται να αξιολογηθούν σήμερα από τους ανακριτές…

Σύμφωνα με τον ίδιο, σήμερα αναμένεται να καταθέσει ο 49χρονος, ενώ ήδη έχει υποδείξει στη σκηνή πώς ακριβώς εκτιλύχθηκαν τα γεγονότα. 

Ακόμα, ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί κατά πόσο ο δράστης ή οι δράστες του είχαν στήσει καρτέρι. 

Χρίστος Ανδρέου – Εκπρόσωπος Τύπου Αστυνομίας
Φαίνεται ότι η πρώτη σφαίρα ρίχθηκε στον ανεμοθώρακα, η δεύτερη ρίχθηκε στο παράθυρο της πόρτας του συνοδηγού την ώρα που προσπαθούσε το θύμα να αναχωρήσει από το σημείο. Φαίνεται ότι οι δράστες ήταν αδίστακτοι και, ενδεχομένως, τίποτα δεν τους σταματούσε. 

Ο κ. Ανδρέου προσέθεσε ότι το θύμα έχει απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για διάφορες υποθέσεις. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *