Όλοι μιλάνε για τον Γαβαλά…”Το παιδί χρειάζεται μάνα και πατέρα”

Ο διάσημος μόδιστρος Λάκης Γαβαλάς με νέες δηλώσεις του τάσσεται κατά του δικαιώματος τεκνοθεσίας από ομοφυλόφιλα ζευγάρια και όπως ορθώς αναφέρει «το παιδί χρειάζεται μητέρα και πατέρα, τρελαίνομαι που όλοι ξαφνικά θέλουν παιδιά».

Ο Λάκης Γαβαλάς είναι ένας ιδιαίτερα έξυπνος άνθρωπος ο οποίος πάντοτε είχε το θάρρος της γνώμης του.

Γνωρίζει πολύ καλά πως οποιαδήποτε κακοποιητικά γεγονότα συμβούν με παιδιά που θα έχουν υιοθετηθεί από ζευγάρια ομοφυλοφίλων θα συκοφαντήσουν συνολικά την κοινότητα τους.Θα αμαυρώσουν τις προσωπικότητες ανθρώπων οι οποίοι έτυχε να έχουν διαφορετική επιλογή για τον τρόπο που θέλουν να ζήσουν τη ζωή τους, αλλά δεν θα έχουν καμία σχέση με αυτά που θα έρθουν, λόγω του νομοσχεδίου που θέλει να φέρει η κυβέρνηση Μητσοτάκη και με το οποίο, θα αλλάξει ολοκληρωτικά τον φυσιολογικό τρόπο ζωήςΟ σχεδιαστής είπε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό»: «Όταν είχα πάει τελευταία στις προσφυγοπούλες στη Μυτιλήνη, έβλεπα πώς γραπώνονται στη μάνα τους τα παιδάκια και πώς αντιμετωπίζουν τον μπαμπά. Είδα δύο παιδάκια που ήθελα να τα πάρω σπίτι, αλλά το βράδυ είδα εφιάλτες.Το συζήτησα με φίλη μου ψυχαναλύτρια και είπαμε ότι το παιδί χρειάζεται μάνα και πατέρα. Τρελαίνομαι που ξαφνικά όλοι λέμε ότι θέλουμε παιδιά».

Συνέχισε τις δηλώσεις του, λέγοντας: «Ας μπούμε στην κανονική οικογένεια πρώτα, να τη ρεγουλάρουμε, και μετά να σκεφτούμε αν πρέπει να κάνουμε καινούρια παιδιά και με ποιους όρους. Εγώ παίρνω σκυλί κατά παραγγελία και αισθάνομαι άσχημα, όχι να πάρω ένα παιδί κατά παραγγελία.Πρέπει να δούμε αυτή η παρένθετη μητέρα τι είναι; Ειδικά τώρα που λέει “είχα ανάγκη τα χρήματα, έκανα τελικά αυτή τη χάρη και τώρα καταδικάζομαι”».Ο Λάκης Γαβαλάς είπε στη συνέχεια: «Τα παιδιά μεγαλώνουν μέσα από ένα ίντερνετ, οπότε δεν ξέρουμε ακριβώς τις συνθήκες που τους κάνει έτσι.Αφήστε τους νόμους, οι νόμοι είναι πολύ μετά. Έχουμε το θέμα της βιωσιμότητας, της εγκληματικότητας.Ας δούμε τι γίνεται με αυτά και μετά να δούμε με ποιον τρόπο θα αποκτήσουμε παιδιά. Για ποιο λόγο αποκτούμε τελικά τα παιδιά; Γιατί είναι το φαινόμενο της εποχής ή τι;».Τέλος, ο Λάκης Γαβαλάς ανέφερε: «Έχω φίλους στο εξωτερικό, οι οποίοι έχουν χωρίσει. Τα ομόφυλά ζευγάρια όταν και εφόσον χωρίζουν, δυστυχώς είναι μεγάλο πρόβλημα.Δεν έχω δει ακόμη ένα παιδί από ομοφυλόφιλους γονείς, όχι για να αλλάξω γνώμη, αλλά για να είμαι λιγάκι πιο επιεικής στα δικά μου πιστεύω».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *