Διέμενε με την νονά της που απέβίωσε σε τ/κ κατοικία, της δίνουν διορία να παραδώσει το κλειδί σε 40 ημέρες

Μιχάλης Αντωνίου

Μια απίστευτή ταλαιπωρία βιώνει κοπέλα η οποία διαμένει σε τ/κ κατοικία, και της οποίας έδωσαν περιθώριο απο την υπηρεσία Μέριμνας να παραδώσει το κλειδί της οικίας όπου διαμένει σε 40 ημέρες απο σήμερα, χωρίς να έχει που να μείνει.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει η κοπέλα στο ecosmoscy, της οποίας δεν δημοσιέυουμε τα στοιχεία για ευνόητους λόγους, διέμενε με την νονά της η οποία απεβίωσε την πρωτοχρονιά .

Η νεαρή γυναίκα αναφέρει πως “Διέμενα μαζί με την νονά μου και τον αδελφό μου που έχει ειδικές ικανότητες, στο συγκεκριμενο σπίτι. Η νονά μου απεβίωσε την πρωτοχρονιά. Το σπίτι, ήθελε να μείνει σε εμένα, καθώς και εγώ είμαι πρόσφυγας, ωστόσο βάση νόμου, η οικία θα περνούσε στους συγγένεις πρώτου βαθμού, ωστόσο ακόμα και οι ίδιοι συγγενείς της νονάς μου, δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να μείνει το σπίτι σε εμένα. Μάλιστα μέχρι και σε δικηγόρο είχαμε πάει όπου υπογράψαμε ενα έντυπο για να παραχωρηθεί το σπίτι σε εμένα. Ωστόσο μου έδωσαν διορία απο την Υπηρεσία Μέριμνας να παραδώσω το κλειδί της οικίας σε 40 ημέρες¨.

Σημειώνεται ότι η κοπέλα απέστειλε και email στην υπηρεσία Μέριμνας και την υπέυθυνη, εξηγώντας την κατάσταση, ωστόσο της έδωσαν τελεσίδικο όπως παραδώσει το κλείδι της οικίας όπου διαμένει σε 40 ημέρες.

Σ.Σ ( Το ecosmoscy, κατέχει τα απραίτητα έγγραφα τα οποία δεν δημοσίευουμε προς το παρών για λόγους ευνοήτους)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *