Στην Εισαγγελία Αστυνομίας η υπόθεση αξιωματούχου που αρνήθηκε έλεγχο αλκοτέστ

Στην Εισαγγελία της Αστυνομίας αναμένεται να σταλεί εντός του επόμενου διαστήματος η υπόθεση αξιωματούχου που αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο αλκοόλης.

Μιλώντας στην εκπομπή ALPHA Καλημέρα ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, ανέφερε ότι εν προκειμένω, τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν, ως όφειλαν, σε σχετική καταγγελία μετά την άρνηση παροχής δείγματος. 

Χρίστος Ανδρέου – Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας
«Ο φάκελος έχει ήδη ολοκληρωθεί και στέλνεται για ποινική δίωξη όσον αφορά τα αδικήματα που προκύπτουν.»

Κληθείσα να σχολιάσει το συμβάν, η Βουλεύτρια του Volt Cyprus, Αλεξάνδρα Ατταλίδου, ανέφερε ότι όταν υπηρετείς έναν θεσμό, θα πρέπει δια του παραδείγματος να τον τιμάς.

Αλεξάνδρα Ατταλίδου – Βουλεύτρια Volt Cyprus
Πρέπει να είμαστε πάνω από οποιαδήποτε σκιά, και άρα θεωρώ ότι είναι πολύ σοβαρό αυτό το πράγμα. Θεωρώ ότι πρέπει πραγματικά να εξεταστεί και δε μπορεί κανένας να θεωρεί ότι επειδή έχει ένα αξίωμα, είναι υπεράνω του νόμου. Σε σταμάτησε η Αστυνομία, θα πρέπει να ακολουθηθεί η διαδικασία που θα ακολουθεί για οποιοδήποτε πολίτη. Διαφορετικά, ήδη προκαλούμε την απαξίωση, απαξιώνουμε και τους θεσμούς, αλλά και τον εαυτό μας και την προσωπικότητά μας. 

Παράλληλα, διευκρίνισε ότι η ασυλία των Βουλευτών αφορά την αποφυγή συλλήψεων, σε περίπτωση απολυταρχικών καθεστώτων, για όσα πρεσβεύουν και όχι τέτοιου είδους περιπτώσεις. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *