«Ήταν χιλιάδες οι ταραξίες, είχαμε πληροφορίες εδώ και δέκα ημέρες»

Για χιλιάδες ταραξίες που πήγαν με σκοπό να κάνουν επεισόδια στο χθεσινό Απόλλωνα – ΑΕΛ, έκανε λόγο ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Μάριος Χαρτσιώτης.

Όπως ανέφερε με παρέμβασή του στην τηλεοπτική εκπομπή «Alpha Καλημέρα», υπήρχαν πληροφορίες εδώ και δέκα ημέρες για επεισόδια. «Ανέμενα πως όλοι οι εμπλεκόμενοι θα ενημέρωναν τους ταραξίες τους ότι δεν θα ανέχονταν την υλοποίηση των πληροφοριών», δήλωσε, ενώ χαρακτήρισε δύσκολη την ψεσινή κατάσταση στο Στάδιο «Αλφαμέγα», παρά το ότι καταστρώθηκε ειδικό πλάνο από την Αστυνομία στη βάση των πληροφοριών που υπήρχαν.

Καταλήγοντας ανέφερε ότι όσα έγιναν χθες στη Λεμεσό, θα συζητηθούν στο σημερινό Υπουργικό και πως επίσης θα υπάρξει και η απαραίτητη συνεννόηση με την ΚΟΠ.

«Γι’ αυτό δόθηκε η εντολή»
Για τον λόγο που δόθηκε η εντολή να μην ξεκινήσει ο αγώνας αναφέρθηκε στην εκπομπή ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου

«Από τη στιγμή που είχαν εμφανιστεί όλα αυτά τα επικίνδυνα αντικείμενα στο στάδιο, ήταν πλέον επικίνδυνο για όλους τους φιλάθλους»

Ερωτηθείς για το κατ πόσο τα νέα μέτρα που αποφασίστηκαν, να απέτυχαν ήδη εν τη γενέσει τους, ο κ. Ανδρέου απάντησε πως χρειάζεται χρόνος και δεν θα αποδώσουν καρπούς από τη μια μέρα στην άλλη. Ενώ παράλληλα, κάποια ήδη έδειξαν δείγματα γραφής, όπως είναι οι Αντιχλοαγωγικές ομάδες και οι έλεγχοι στις εισόδους των σταδίων.

Ενώ ξεκαθάρισε πως οι φωτοβολίδες και τα βεγγαλικά, δεν πέρασαν από τις εισόδους, αλλά προϋπήρχαν εντός αυτού, πιθανόν από προηγούμενες ημέρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *