Πετούν στο δρόμο πολύτεκνη μητέρα σε πλειστηριασμό η οικία της

Στον δρόμο αναμένεται να βρεθεί μια μητέρα πέντε παιδιών, ελέω προγραμματισμένης έξωσης και πλειστηριασμού της οικίας της για τις 12 Μαρτίου, μετά και την έκδοση σχετικού δικαστικού διατάγματος που εξασφάλισε το επενδυτικό ταμείο στο οποίο έχει μεταφερθεί το μη εξυπηρετούμενο δάνειό της.

Η γυναίκα που διαμένει αυτή τη στιγμή με τα 4 από τα 5 της παιδιά σε χωριό της επαρχίας Πάφου, απευθύνει ύστατη έκκληση στην πολιτεία, όπως σταματήσει η διαδικασία της έξωσης και βρεθεί για την ίδια και τα παιδιά της κάποια λύση.

Όπως ανέφερε ο ανταποκριτής του Alpha στην Πάφο, Κώστας Νάνος στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση, η γυναίκα σε μία προσπάθεια να βοηθηθεί απευθύνθηκε στον Χρηματοοικονομικό Επίτροπο, ο οποίος όμως της είπε πως από τη στιγμή που υπάρχει απόφαση δικαστηρίου, δεν μπορεί να γίνει τίποτα.

Η συγκεκριμένη μητέρα είχε οικιστικό δάνειο το οποίο αποπλήρωνε κανονικά και είχε ρίξει το χρέος της στις 150 χιλιάδες ευρώ. Στη συνέχεια, ωστόσο, ένεκα κάποιων απρόσμενων καταστάσεων που προέκυψαν, αδυνατούσε να πληρώσει τη δόση της, με αποτέλεσμα τώρα το δάνειό της να έχει φτάσει τις 260 χιλιάδες και να κινδυνεύει να βρεθεί με τα παιδιά της στον δρόμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *