ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Απέσυραν το…παράπονο οι δύο για την απόπειρα φόνου. Ελεύθερος ο 39χρονος

Ανατροπή δεδομένων προέκυψε στην υπόθεση απόπειρας φόνου που σημειώθηκε μεταξύ 21ης και 22ας Νοεμβρίου στη Μαρίνα Αγίας Νάπας, κατά την οποία είχε ριφθεί πυροβολισμός εναντίον οχήματος που επέβαιναν δύο πρόσωπα, αφού οι παραπονούμενοι απέσυραν το παράπονο τους και έτσι ο 39χρονος κατηγορούμενος, που κρατείτο ως υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές, αφέθηκε ελεύθερος, χωρίς περιοριστικούς όρους.

Του Γιωργου Χατζιηπαναγή

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, παρότι οι Αρχές εντόπισαν, συνέλαβαν και έθεσαν υπό κράτηση τον 39χρονο που καταζητείτο και παρότι στη συνέχεια τον παρέπεμψαν σε δίκη για απόπειρα φόνου, εντούτοις, τα δύο πρόσωπα που επέβαιναν στο όχημα, με ένορκη δήλωση τους απέσυραν το παράπονο τους, με αποτέλεσμα η Αστυνομία να αφήσει ελεύθερο τον ύποπτο μέχρι νεοτέρας.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι Αρχές αναμένεται να αποσύρουν την υπόθεση, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αφού τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει μαρτυρία σε βάρος του φερόμενου υπόπτου, από οποιονδήποτε πρόσωπο που να τον εμπλέκει στην υπόθεση και ως εκ τούτου, η υπόθεση δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Για την υπόθεση είχε συλληφθεί εξάλλου και 40χρονος, για το αδίκημα της συνέργειας μετά τη διάπραξη κακουργήματος, ο οποίος είχε αφεθεί ελεύθερος, αφού πρώτα κατηγορήθηκε γραπτώς. Ως εκ τούτου και στη συγκεκριμένη περίπτωση, αναμένεται να αποσυρθεί η κατηγορία εναντίον του συγκεκριμένου προσώπου.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, όπως αυτά είχαν γνωστοποιηθεί, το βράδυ μεταξύ 21ης και 22ας Νοεμβρίου, είχε ριφθεί πυροβολισμός εναντίον οχήματος που ήταν σταθμευμένο πλησίον της Μαρίνας Αγίας Νάπας και στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα.

Τα δύο πρόσωπα δεν κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία, αλλά οι Αρχές ενημερώθηκαν για το συμβάν πέντε ημέρες αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 27 Νοεμβρίου, όταν και άρχισαν τη διερεύνησή της, ενώ στη συνέχεια εξέτασαν τόσο τη σκηνή, όσο και το όχημα στο οποίο επέβαιναν τα δύο πρόσωπα που εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας.

Ακολούθως εξασφαλίστηκε μαρτυρία σε βάρος του 39χρονου, ο οποίος συνελήφθη ένα περίπου μήνα αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 18 Δεκεμβρίου, μαζί με τον 40χρονο, και τέθηκε υπό κράτηση. Στις 23 Δεκεμβρίου η Αστυνομία οδήγησε τον ύποπτο στο Δικαστήριο, όπου καταχώρησε υπόθεση εναντίον του, η οποία ορίστηκε να ξεκινήσει στις 11 Ιανουαρίου, ωστόσο οι εξελίξεις ανατρέπουν τα δεδομένα και η υπόθεση αναμένεται να κλείσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *