Νέα αναβολή στη δίκη για το φόνο Καλογερόπουλου λόγω μαρτυρικού υλικού

Nέα αναβολή για τις 14 Μαρτίου πήρε η δίκη των τεσσάρων κατηγορουμένων για το φόνο του Θανάση Καλογερόπουλου στις 30 Οκτωβρίου 2023 στη Λεμεσό. 

Οι δικηγόροι των κατηγορουμένων ζήτησαν χρόνο, καθώς όπως υποστήριξαν, δεν είχαν τον χρόνο να εξετάσουν ολόκληρο το μαρτυρικό υλικό, κάνοντας παράλληλο λόγο πως δεν είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε δίκη χωρίς να γνωρίζουν τι μαρτυρικό υλικό έχει στην κατοχή της η κατηγορούσα Αρχή .

Κανονικά στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού η εκδίκαση για τον φόνο Καλογερόπουλου
Από την πλευρά της η Εισαγγελία σημείωσε ότι χθες έχει παραδοθεί επιπρόσθετο υλικό που δεν ήταν στην κατοχή της κατηγορούσας Αρχής, και ζήτησε από τους δικηγόρους των κατηγορουμένων να αποστείλουν γραπτό αίτημα με τα έγγραφα τα οποία λείπουν, και θα τους παραδοθούν.

Υπό αυτό το πρίσμα, το Κακουργιοδικείο Λεμεσού αποφάσισε όπως δώσε αναβολή στην υπόθεση, η οποία θα συνεχιστεί στις 14 Μαρτίου.

Οι κατηγορούμενοι 44, 41, 22 και 21 ετών, οδηγήθηκαν και σήμερα υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστήριο της Λεμεσού, μετά την απόρριψη του αιτήματος των συνηγόρων των κατηγορούμενων από το Ανώτατο Δικαστήριο την προηγούμενη εβδομάδα, για διεξαγωγή της δίκης ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας, εξαιτίας των εντάσεων και προπηλακισμών που δέχονταν οι ίδιοι και οι πελάτες τους κατά τη διαδικασία των προσωποκρατήσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *