Παραιτήθηκε από Αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ ο Μάριος Πελεκάνος – «Η αξιοπρέπειά μου δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω»

Παραιτήθηκε από τη θέση του Α Αντιπροέδρου του ΔΗΣΥ ο Μάριος Πελεκάνος. Όπως αναφέρει σε επιστολή του στην Αννίτα Δημητρίου, «η πολιτική ηθική, η αξιοπρέπεια και η συνείδηση μου δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω και με υποχρεώνουν να υποβάλω την παραίτηση μου».

Υπενθυμίζεται πως ο Μάριος Πελεκάνος,  έμεινε εκτός ψηφοδελτίου για τις ευρωεκλογές στη συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του Δημοκρατικού Συναγερμού, με πολλούς να αποδίδουν την ήττα σε δυσαρέσκεια προς τους χειρισμούς που έγιναν σε ο,τι αφορά τις τοπικές εκλογές, γενικότερα από την ηγεσία του κόμματος.

Αυτούσια η επιστολή του

Η πολιτική ηθική, η αξιοπρέπεια και η συνείδηση μου δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω και με υποχρεώνουν να υποβάλω την παραίτηση μου από τη θέση του Α Αντιπροέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Εργάστηκα όλο αυτό το διάστημα με ένα ξεκάθαρο στόχο: να κάνουμε ξανά τον Δημοκρατικό Συναγερμό ένα μεγάλο και σύγχρονο κόμμα της δεξιάς, με καθαρές θέσεις και προσανατολισμό.

 Ευχαριστώ για άλλη μια φορά από καρδιάς τις χιλιάδες των μελών της παράταξης που πριν από μερικούς μήνες με τίμησαν με τη ψήφο τους αφουγκραζόμενοι το μήνυμα μου. Παραμένω δίπλα τους

An

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *