ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΞΕΝΗΣ: 45 χρόνια προσφοράς, 45 χρόνια ιστορίας!

Η Υπεραγορά ξενής στο Παραλίμνι, μέτρα πάνω από τέσσερις δεκαετίες, κερδίζοντας με την αφοσίωση, και την σκληρή δουλειά, τον κόσμο του Παραλιμνίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής της επαρχίας Αμμοχωστου.

Το όραμα του Ξένη Χατζιηξενή…

Πρωτεργάτης της Υπεραγοράς Ξενής, ήταν ο Ξενής Χατζιηξενη, πρώην μέλος του συνεργατισμού στο Παραλίμνι . Ο κ. Χατζιηξενή, κατάφερε να κερδίσει μια σχέση αλληλοσεβασμού και αξιοπιστίας με τους καταναλωτές, με βασικό γνώμονα τις εκάστοτε ανάγκες του καθένος.

Από το 2000 και έπειτα, η επιχέιρηση πέρασε στα χέρια των παιδιών του κ. Χατζιηξενή, της Ηλίανας και του Γιώργου, η οποίοι συνέχισαν το έργο και το όραμα του πατέρα τους, προσθέτοντας στην επιχείρηση, τον εκσυγχρονισμό, σε μια εποχή που αλλάζει με αστραπιαίους ρυθμούς.

Κρασιά, φρούτα και λαχανικά άριστης ποιότητας!

Στην Υπεραγορά Ξενής, προσφέρονται τα πάντα. Από όλα τα είδη τροφίμων, μέχρι και ηλεκτρικές συσκευές, προσαρμόσαμενα πάντοτε στις ανάγκες του καταναλωτή. Μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά, τα οποία αποτέλουν, μαζί με την ευρεία ποικιλία εκλεκτών κρασιών το Αλφα και το Ωμέγα της υπεραγοράς, εφόσον πρόκειται για προϊόντα αρίστης ποιότητας.

Στα 45 χρόνια λειτουργίας της οι ιδιοκτήτες της Υπεραγοράς, κατάφεραν να κερδίσουν με την κόπο τους, μια σχέση αξιοπιστίας με τους πελάτες.

Τα ωράρια της λειτουργίας της Υπεραγοράς είναι Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 07:00-19:00, Τετάρτη από τις 07:00-15:00 και Σάββατο 07-15:00, ενώ την Κυριακή η υπεραγορά είναι κλειστή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *