Η Xριστίνα Ζαβού αναλυεί το ψυχολογικό προφίλ του youtuber που κακοποιούσε ΑμεΑ

Την ανάλυση του ψυχολογικού προφίλ του youtuber που κακοποιούσε ΑμεΑ, εξήγησε στο ecosmoscy.news η ψυχολόγος /ψυχοθεραπέυτρια, Χριστίνα Ζαβού.

Επάγγελμα : Youtuber negative scam που σημαίνει : (αρνητικό / ανεπιθύμητο περιεχόμενο ) Επίτευγμα μεγάλο για την κοινωνία του σήμερα . Εύκολη πρόσβαση / Εύκολη δημοσιότητα / Εύκολο Χρήμα , αλλά τι κρύβεται πίσω από αυτό ;

Η παγκόσμια ΚΟΙΝΩΝΙΑ της Ηλεκτρονικής πλατφόρμας , με τα ανασφαλείς πρότυπα , κακοποίησεις του Ανθρώπινου Είδους σε πρώτη γραμμή . Ποσό χαμηλά , πόσος εξευτελισμός πλέον ; Η ΑΗΔΙΑ στο μεγαλείο της << έφτυνε και κτύπαγε >> ΑμεΑ και 22.000 χιλιάδες αηδιασμένοι / ΑΡΡΩΣΤΟΙ συνδρομητές , πλήρωναν για να δουν το τι ; Θέαμα ; ΦΡΙΚΗ / ΑΗΔΙΑ / ΣΑΠΙΛΑ .. λεκτική , σωματική βλάβη με απειλή , εμπορία ανθρώπων , Έγκλημα πρώτου βαθμού.

Προφίλ του Youtube scam : προσέγγιζε άτομα με θέματα Νοητικής καθυστέρησης / ΑμεΑ / ευάλωτες ομάδες , τα οποία όλοι μας ξέρουμε ότι έχουν ανάγκη από κατανόηση , φιλία αληθινή , στήριξη και κατανόηση . Ο δράστης Youtuber Negative Scam , εκμεταλλεύονταν τα άτομα αυτά , το έπαιζε ταχα φίλος για να κτίσει μια αρρωστημένη αυτοκρατορία/χειριστικότητα και θυματοποίησης.

Η Ψύχωση του καταληκτική , ισχυρίζονταν και παραληρούσε με το μυαλό του < ότι έκανε καλό > σε αυτά τα αθώα πλάσματα , και ότι δεν πρέπει : <να μείνουν στο περιθώριο >

Live μεταδόσεις και video , που περιείχαν εξευτελιστικές συμπεριφορές βίας , λεκτικές / σωματικές βλάβες με σεξουαλικές πράξεις , μετέτρεψε την κακοποίηση ατόμων σε επιχείρηση στο Youtube και στο Tiktok , και οι 22.000 followers συνένοχοι στο έγκλημα.

Μεταλλαγμένα εγκλήματα σύγχρονης εποχής . Αναλυτικά να αναφέρω ότι η Ψύχωση , συνεπάγεται με την Νευρολογική εγκεφαλική ανωμαλία και την ψυχική ευερεθιστότητα (θυμός , κακιά προς τους άλλους μέσω απογοητευτικών καταστάσεων ) παραφροσύνη της ψυχικής διαταραχής , προβλήματα συνδέσεων στο τρόπο σκέψης , αντίληψης εννοιών και συναισθημάτων , δηλαδή δεν αντιλαμβάνεται το άτομο την πραγματικότητα συσχετίζεται με την διπολική διαταραχή DSM -IV υπέρ-ενεργητικότητα , μη σωστή κρίση , προκλητική / επιθετική συμπεριφορά με στόχο κατευθυνόμενη συμπεριφορά και εμπλοκή σε δραστηριότητες μεγάλου κινδύνου , κατάχρηση ουσιών , σεξουαλική διαταραχή ανωμαλίες , μανιοκαταθλιπτικά επεισόδια.

Αυτός ο τύπος Διπολικής Διαταραχής ( -2 μέρχι 5 ) , ξεκινά από την εφηβική ηλικία , συσχετίζεται με τις ισχυρές αρνητικές ηγετικές ικανότητες προσωπικής φιλοδοξίας , χειριστικότητα , μίσος , θορυβώδης δραματοποίησης , εγωκεντρικές τάσεις υπομανίας . Τύπος προσωπικότητας : Έχουν και παρουσιάζονται ως άτομα σταθερής διάθεσης με υπεραισιοδοξίας , καυχώνται και είναι υποτροπιάζουσας μορφής που συσχετίζεται με ΔΕΠΥ πιο σοβαρής μορφής (τα άτομα αυτά για να σταθεροποιήσουν τις εγκεφαλικές σε συνδιασμό με τον συναισθηματικό κόσμο τους χρησιμοποιούν αμφεταμίνες / οποιοειδή / παραισθησιογόνα ) το άτομο υποφέρει απο παραλήρημα αναφοράς που σημαίνει : τροφοδοτείται και ζει από τα λόγια και τις συμπεριφορές άλλων , τον ανεβάζουν , νιώθει κυρίαρχος . Όπως τον κυριαρχεί και το παραλήρημα του ελέγχου νομιζόμενος /νη , ότι έχει το χάρισμα και την πεποίθηση να ελέγχει τις σκέψεις / συναισθήματα / συμπεριφορές άλλων ατόμων .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *