«Προσβλέπουμε σύντομα την ίδια τύχη και στην Κύπρο μας»

Την ψήφιση του νομοσχεδίου για νομιμοποίηση των γάμων ομόφυλων ζευγαριών χαιρετίζει με ανακοίνωσή της η Accept ΛΟΑΤΚΙ Κύπρου, αναφέροντας πως για ακόμη μια φορά η αγάπη νίκησε το μίσος και προσβλέποντας σύντομα την ίδια τύχη και στη χώρα μας.

«Σήμερα η Ελλάδα έγραψε για μια ακόμη μια φορά ιστορία! Η Ελλάδα γίνεται η 1η ορθόδοξη χριστιανική χώρα και μόλις η 36η στον κόσμο που υπερψηφίζει τον πολιτικό γάμο και την τεκνοθεσία για τα ομόφυλα ζευγάρια!!! Σήμερα, η Βουλή των Ελλήνων, ο ναός της Δημοκρατίας, υπερψήφισε το νομοσχέδιο «Ισότητα στον πολιτικό γάμο», βάζοντας τέλος στις διακρίσεις που υφίστανται τα ομόφυλα άτομα στη σύναψη γάμου και στη τεκνοθεσία!»

«Η σημερινή μέρα αποτελεί σταθμό στα ΛΟΑΤΚΙ δικαιώματα αλλά και στο ίδιο το συμφέρον του παιδιού της ομόφυλης οικογένειας», αναφέρεται.

«Σήμερα οι Πολύχρωμες οικογένειες στη γειτονική μας χώρα πανηγυρίζουν και χαιρόμαστε κι εμείς μαζί τους. Για ακόμη μια φορά, η αγάπη νίκησε το μίσος. Η αγάπη νίκησε τον αβάσιμο φόβο της ελληνικής εκκλησίας και μερίδας της κοινωνίας που κινδυνολογούσαν για κατάργηση του κοινωνικού και οικογενειακό ιστού, για απάλειψη της μητρότητας/πατρότητας, για διαφθορά, βλασφημία, ανωμαλία, Νέα Τάξη Πραγμάτων, τα ύστερα του κόσμου, αντίχριστους, κλπ.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *