“Πήεννε σπίτι σου τζιαι εν έχεις τίποτε”…Τελικά διεγνώσθηκε με επιληψία

Ρεπορτάζ: Mιχάλης Αντωνίου

Σε μια σοβαρή καταγγελία στο ecosmoscy προχώρησε η γιαγιά 24χρονης κοπέλας, την οποία έδιωξαν απο το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, χωρίς κάν να την εξετάσουν.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό σημειώθηκε τις προάλλες, όταν η 24χρονη κοπέλα, όπως αναφέρει η γιαγιά της, ετοιμαζόταν να πάει δουλεία.

Σε κάποια στιγμή, δεν αισθανόταν καλά και έπεσε κάτω στο έδαφος λέγοντας πως ήθελε να κάνει εμετό.

Συνεχίζοντας η γιαγιά της νεαρής, ανέφερε πως μετέπετειτα η 24χρονη άρχισε να μιλα, χωρίς οι οικείοι της να μπορούν να αντιληφθούν τι τους έλεγε.

Αμέσως η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου και υποβλήθηκε σε αξονική εξέταση εγκεφάλου.

Οι γιατροί είπαν στους συγγενείς της 24χρονης πως έβλεπαν κάτι στον εγκέφαλο και πως θα έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

“‘Όταν έφθασε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, παρά την κατάσταση της, και χωρίς να την εξετάσουν της είπαν χαρακτηρίστικά “Πηέννε σπίτι σου τζιια εν εσιεις τίποτε”.

Οι συγγενείς της κοπέλας, την μετέφεραν ξανά πίσω στο Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου μετέπειτα υποβλήθει σε μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου, η όποια έδειξε πως πάσχει απο επιληψία.

Καταλήγοντας η γιαγιά διερωτήθηκε ” Εν τούτο το σύστημα υγείας που έχουμε; Να κινδυνεύκουν ζωές τζιαι να μεν διούν σημασία; Aλοίμνο σε όποιον τους χρειαστεί” κατέληξε η γυναίκα μιλώντας στο ecosmoscy

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *