Χείμμαρος νεαρός που έχασε το χέρι του απο αιγυπτιακή χειροβομβίδα ” Δέκα χρόνια πριν, έβγαλαν αναξιόπιστους τους 10+ μάρτυρες της έκρηξης”

Σε μια συγκλονιστική ανάρτηση πρόχώρησε νεαρός ο οποίος πριν απο 10 χρόνια ακρωτηρίαστηκε στο χέρι μετά απο έκρηξη αιγυπτιακής χειροβομβίδας, με αφορμή το νέο περιστατικό νεαρού που τραυματίστηκε και πάλι με χειροβομβίδα στο ΄χερι έπειτα απο εκρηξη της.

Αυτούσια η ανάρτηση του:

3.04.2014 – Έχασα το δεξί μου χέρι μετά από έκρηξη ελαττωματικής χειροβομβίδας αιγυπτιακής προέλευσης. Οι συγκεκριμένες χειροβομβίδες είχαν και στο παρελθόν παρουσιάσει διάφορα σφάλματα, όπως και επίσης μετά το δικό μου τραυματισμό!

Σήμερα είχα τον άχαρο ρόλο να επισκεφθώ έναν νεαρό στρατιώτη που βρέθηκε στην ίδια σχεδόν θέση που ήμουν εγώ πριν δέκα χρόνια. Σε ένα κρεβάτι της εντατικής, τραυματισμένος σε όλο του το σώμα, ακρωτηριασμένο χέρι, σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και στο μάτι και την οικογένεια του σε μια θλιβερή κατάσταση. Γεγονός που ακόμα και εγώ ο ίδιος δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Πώς γίνεται να συνέχισαν να χρησιμοποιούν αυτού του τύπου τις χειροβομβίδες;

Δέκα χρόνια πριν, οι διάφοροι στρατιωτικοί και ο ταξίαρχος που διεξήγαγε την έρευνα για το δικό μου περιστατικό έριξαν το φταίξιμο ξεκάθαρα πάνω μου και έβγαλαν αναξιόπιστους τους 10+ μάρτυρες της έκρηξης. Ο συγκεκριμένος ταξίαρχος με θράσος χιλίων πιθήκων μου ανέφερε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να ήταν ελαττωματική η χειροβομβίδα και ότι ως αμυντικού τύπου χειροβομβίδα έκανε μια χαρά τη δουλειά της. Όσοι έχουν βασικές γνώσεις για πυρομαχικά μπορούν να καταλάβουν πόσο τρελός είναι αυτός ο ισχυρισμός.

Μπορώ να πω πολλά αλλά θα μείνω ως εδώ. Έφτασαν στα αυτιά μου πολλές φορές κουβέντες στρατιωτικών, πολιτικών και δημοσιογράφων που έριξαν το φταίξιμο πάνω μου. Σας θυμάμαι όλους έναν έναν. Είμαι σίγουρος ότι μια χαρά κοιμάστε τη νύχτα αφού συνείδηση δεν έχετε. Ντρέπομαι που άτομα σαν εσάς βρίσκονται στα καίρια πόστα που είστε, ευτελίζοντας τις αξίες τους.

Κύριοι και κυρίες της Εφημερίδας Πολίτης χαιρετίσματα. Δεν σας ξέχασα ουτε εσας ουτε και τα άρθρα σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *