Ενάμιση εβδομάδα πρέπει να παραδώσει τα κλειδια του σπιτιού η 35χρονη κοπέλα. Την πετούν έξω, μαζί με τον αδελφό της που έχει ειδικές ικανότητες.

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Αντωνίου

Ενάμιση εβδομάδα διορίας, δίνουν στην 35χρονη κοπέλα και τον αδελφό της με ειδικές ικανότητες ,για να παραδώσουν τα κλειδιά του σπιτιού της τ/κ κατοικίας που διαμένει με τον αδελφό της με ειδικες ικανότητες.

Σημειώνεται πως απο την Υπηρεσία Μέριμνας, την ειδοποίησαν πως το σπίτι περνά σε συγγενείς πρώτου βαθμού, οι οποίοι απο την πλευρά τους το αποποιήθηκαν την οικία με τα σχετικά εγγεγραμμενά έντυπα , ωστόσο βρίσκει προβλήμα απο την Υπηρεσία, λέγοντας της ότι πρέπει να ακολουθήθουν οι…νόμοι.

Τονίζουμε πως η κοπέλα είναι πρόσφυγα και διέμενε στην οικία τη νονά της όπου και την φρόντιζε ενόσω ήταν άρρωστη.

Η νεαρή γυναίκα αναφέρει πως “Διέμενα μαζί με την νονά μου και τον αδελφό μου που έχει ειδικές ικανότητες, στο συγκεκριμενο σπίτι. Η νονά μου απεβίωσε την πρωτοχρονιά. Το σπίτι, ήθελε να μείνει σε εμένα, καθώς και εγώ είμαι πρόσφυγας, ωστόσο βάση νόμου, η οικία θα περνούσε στους συγγένεις πρώτου βαθμού, ωστόσο ακόμα και οι ίδιοι συγγενείς της νονάς μου, δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να μείνει το σπίτι σε εμένα. Μάλιστα μέχρι και σε δικηγόρο είχαμε πάει όπου υπογράψαμε ενα έντυπο για να παραχωρηθεί το σπίτι σε εμένα. Ωστόσο μου έδωσαν διορία απο την Υπηρεσία Μέριμνας να παραδώσω το κλειδί της οικίας σε ένα μήνα απο την ημέρα της επιστολής¨.

Σημειώνεται ότι η κοπέλα απέστειλε και email στην υπηρεσία Μέριμνας και την υπέυθυνη, εξηγώντας την κατάσταση, ωστόσο της έδωσαν τελεσίδικο όπως παραδώσει το κλείδι της οικίας όπου διαμένει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *