Μια διακαναλική γεμάτη…περηφάνια

Μιχάλης Αντωνίου

Περήφανος για τα όσα έπραξε κατα τον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης του, δήλωσε ο ΠτΔ, Νίκος Χριστοδουλίδης, παρα το γεγονός ότι σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις η δημοφιλία του πέφτει, με αρκετιούς μεταξύ και ατόμων που τον ψήφισαν να δηλώνουν απογοητευμένοι.

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στην χθεσινή διακαναλική συνέντευξη στις ερωτήσεις των διευθυντών ειδήσεων, δήλωσε εν ολίγοις, περήφανος για τα όσα έπραξε η κυβέρνηση κατά το πρώτο έτος στο τιμόνι της εξουσίας.

Ο ίδιος ειπε πως «Έχουμε πολιτική φιλοσοφία και αυτή αποδεικνύεται μέσα από τις πράξεις μας και όχι από τους τίτλους και εάν θέλω να δώσω έναν τίτλο είναι ο κοινωνικός φιλελευθερισμός και η βελτίωση της ποιότητας ζωής του πολίτη, με ισχυρή και ανθεκτική οικονομία, μέσα από ένα καλύτερο αύριο στην Παιδεία και την Υγεία, να είναι βασικές προτεραιότητες μας, η πράσινη μετάβαση, η θεσμική μεταρρύθμιση, να επανασυστήσουμε το κράτος του 1960, πρέπει να τολμήσουμε να κάνουμε τομές και έχουμε στην Ευρώπη, τα καλύτερα παραδείγματα και πρακτικές για να υιοθετήσουμε. Όλα όσα έχω υποσχεθεί στον κυπριακό λαό, το κοινωνικό μας συμβόλαιο θα το τιμήσουμε.»

Αλλά λέει ο Πρόεδρος, άλλα οι πολίτες…

Παρά τα όσα δήλωσε στην χθεσινή διακαναλική ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, οι πολίτες δηλώνουν απογοητευμένοι απο την μέχρι σήμερα πορεία ως προς τον τρόπο διακυβέρνησης, καθώς οι περισσότεροι εστιάζουν στα καθημερινά προβλήματα, όπως την μη ικανότητα να ανταπεξέλθουν οικονομικά, την κακή διαχείριση του μεταναστευτικού, το πρόβλημα με το θέμα Υγεία, αφού το τελευταίο διάστημα αυξάνονται και πληθύνονται οι καταγγελίες για ιατρικές αμέλειες, λάθή, σοβαρές παραλείψεις, ενώ χθες είδε και το φως της δημοσιότητας το θέμα με τον ιατρό που προέβαινε σε άσεμνες πράξεις σε βάρος ασθενούς του.

Τέλος ο ίδιος είπε πως είναι “έτοιμος να συγκρουστεί” ειδικά σε θέματα διαφθοράς. Υπενθυμίζουμε ότι το τελευταίο διάστημα, είδαν το φως της δημοσιότητας, περιστατικα οργανωμένου εγκλήματος μέσα απο της Φυλακές.

Έμειναν άλλα τέσσερα χρόνια κ. Πρόεδρε…Ευελπιστούμε σε καλύτερες μέρες! Όσο για την διακαναλική, ήταν όντως πρωτοπόρο και καλό θα ήταν να γίνεται κατα την ταπεινή μου άποψη ανα εξάμηνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *