Πλησίαζει η ώρα που θα δει την πόρτα της εξόδου η 35χρονη κοπελα απο την Τ/κ κατοικία. Ενήμερος ο Υπ. Εσωτερικών για την υπόθεση

Μιχάλης Αντωνίου

Πλησιάζει η στιγμή που θα πρέπει να παραδώσει τα κλειδιά της Τ/κ κατοικίας στην οποία διέμενε με την νονά της η 35χρονη κοπέλα.

Υπενθυμίζεται πως η 35χρονη, η οποία να σημειώσουμε πως είναι πρόσφυγας, διέμενε στην οικία της νόνας της μαζί με τον αδελφό της με ειδικές ανάγκες για κάποιες ημέρες.

Η 35χρονη, φρόντιζε την νόνα της η οποία απεβίωσε την πρωτοχρονιά, με την εκλειπούσα να θέλει μα μεταβιβαστεί το σπίτι στην νεαρή κοπέλα, γεγονός που αποποιήθηκαν οι συγγγείς πρώτου βαθμού όπως η αδελφή της εκλειπούσας και ενυπογράφως, ωστόσο σύμφωνα με τους αρμόδιους βάσει νόμου το σπίτι παραδίδεται σε συγγενείς πρώτου βαθμού και έτσι η ίδια πρέπει να παραδόσει τα κλειδιά, και να κάνει ξανά αίτηση για την συγκεκριμένη οικία

Σημειώνεται πως ο Υπ. Εσωτερικών είναι ενήμερος για την υπόθεση της κοπέλας.

Πάντως η ίδια δηλώνει πανικοβλημένη, χωρίς να ξέρει τι θα κάνει απο εδώ και πέρα, ενώ ανέφερε πως διαμένου σε τ/κ κατοικίες και άτομα τα οποία δεν δικαιούνται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *