Παραμένει στην φυλακή ο 82χρονος παρά την προεδρική χάρη. Τι αναφέρει ο εγγονός του

Στην φυλακή παραμένει ο 82χρονος που ιθα αποφυλακίζετουν με προεδρική χάρη.

Συμφωνα με τον εγγονό του

….Σας παρακαλώ όποιος θέλει να βοηθήσει τον παππού μας “τον παππού όλων μας ” να κάνει share αυτό εδώ να το δούνε όσοι πιο πολλοί γίνεται. Ο παππούς είναι ακόμα μέσα αν και ο ΠτΔ έδωσε προεδρική χάρη γιατί ο Εισαγγελέας άπ’ ότι φαίνεται δεν το θεωρεί σωστό να βγάλει έξω από την φυλακή τον “κακό δολοφόνο” παππουλη 82 χρονών με πάρα πολλά προβλήματα υγείας .

Ζούμε σε ένα κράτος το οποίο αν δεν είσαι “γαλαζοαίματος” δεν έχεις την ίδια αντιμετώπιση από το δικαστήριο . Αν ο παππούς ήταν πατέρας υπουργού, δικαστή, εισαγγελέα αυτή τη στιγμή θα είχαμε διαφορετικά αποτελέσματα.

Σε ένα κρατος που αδυνατεί η αστυνομία μας να βοηθήσει τον οποιοδήποτε πολίτη που τον κλέβουν (ακόμα ένα πρόβλημα του συστήματος και όχι των αστυνομικών) , αν υπερασπιστείς τη ζωή σου και την περιουσία σου πας φυλακή και αντιθέτως ο ληστής συνεχίζει την δουλειά του δίχως κάποια επίπτωση.

Δηλαδή κύριε δικαστά και κύριε εισαγγελέα θεωρείτε ότι ένας άκακος παππουλης πρέπει να τιμωρηθεί για παραδειγματισμό; και αναρωτιέμαι Παραδείγματισμό ποιου;;;;;Των πολιτών;;; Που ο καθένας από μας θα έκανε τα πάντα να προστατεύσει την ιδιοκτησία και την οικογένειά του; ή παραδείγματισμό των ληστών ότι μπορούν ανενόχλητοι να παραβιάζουν τις ιδιοκτησίες μας αφού δεν εχουν καμία επίπτωση;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *