Χρίστος Ανδρέου: Αυτεπάγγελτη έρευνα για βίντεο με άσκηση βίας κατά γυναίκας

Αυτεπάγγελτη έρευνα όσον αφορά ένα βίντεο που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, όπου φαίνεται κάποιο πρόσωπο να κτυπά μια γυναίκα, ξεκίνησε η Αστυνομία δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Χρίστος Ανδρέου.

Σημείωσε, περαιτέρω, ότι «αποδεδειγμένα» δεν έχουν διαρρεύσει από την Αστυνομία κάποιες δηλώσεις και καταθέσεις που αφορούν τις υπό διερέυνηση υποθέσεις σχετικά με την Ιερά Μονή Οσίου Αββακούμ, και έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ερωτηθείς για τυχόν εξελίξεις στις έρευνες σχετικά με τις υποθέσεις όσον αφορά την Ιερά Μονή Οσίου Αββακούμ, ο κ. Ανδρέου ανέφερε ότι συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς τις έρευνες και οι δύο ανακριτικές ομάδες που έχουν συσταθεί.

Είπε, ακόμη ότι, η Αστυνομία ξεκίνησε αυτεπάγγελτα έρευνα όσον αφορά ένα βίντεο που έχει δοθεί στη δημοσιότητα όπου φαίνεται κάποιο πρόσωπο να κτυπά μια γυναίκα. «Έχουμε ξεκινήσει αυτεπάγγελτη έρευνα για προφανή αδικήματα τα οποία φαίνεται να διαπράττονται», ανέφερε.

Ο κ. Ανδρέου δήλωσε, ακόμη, σχετικά με κάποιες δηλώσεις και κάποιες καταθέσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, και που αφορούν κάποια πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται στις υπό διερεύνηση υποθέσεις, ότι «αποδεδειγμένα δεν έχουν διαρρεύσει από την Αστυνομία».

ΚΥΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *