Παγκόσμια ημέρα θεάτρου η μέρα που όλοι πρέπει να τιμάμε

ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

27 Μαρτίου παγκόσμια ημέρα θεάτρου.

Θέατρο Θέατρο Θέατρο…. το Θέατρο είναι η ζωή η χαρά, η λύπη, το γέλιο, η αγάπη, όλες οι αισθήσεις που μπορεί να εξωτερικεύσει ο άνθρωπος!

Πάμε να διαβάσουμε τι μας είπαν για την όμορφη αυτή ημέρα τρείς καταξιωμένοι ηθοποιοί

ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΑΠΗΘΙΩΤΗΣ

Θεατρικό έργο,ρόλος,ηθοποιός καί κοινόν είναι δοχεία συγκοινωνούντα. Μέσα από τήν δική του οντότητα ο “υποκριτής” φέρνει στό Φώς τόν χαρακτήρα που ο ρόλος αντιπροσωπεύει καί τόν μεταλαμπαδεύει στόν θεατήν όπου εκεί γίνεται η “ώσμωση” η αλληλεπίδραση δηλαδή τών στοιχείων που συνθέτουν τήν παράστασην μέ αποτέλεσμα ο θεατής νά γίνει κοινωνός αυτών τών στοιχείων καί αυτό τόν οδηγεί στό ζητούμενον που δέν είναι άλλο από τήν “κάθαρσην”.

ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΥ

Σκηνή…Μαγεία, Ταξίδι , Φαντασία Παγκόσμια Ημέρα θεάτρου Στις ημέρες μας χρειαζόμαστε το θέατρο για να μας ” ξυπνήσει ” ξανά τα ;αισθήματα που τα τελευταία χρόνια έχουμε ξεχάσει,να μας προβληματίσει,να μας κάνει να νιώσουμε ξανά τον λόγο ύπαρξής μας στην ζωή. Το κάθε είδος θεάτρου είναι ξεχωριστό και δίνει τα δικά του μηνύματα..Για μένα θέατρο σημαίνει Ομάδα, Συνεργασία,Απόψεις και Επικοινωνία… Το θέατρο σε ωριμάζει ,σε διδάσκει ,σε διορθώνει…το πιστεύω αυτό όσο μεγαλώνω μέσα στο χώρο αυτό..Στο χώρο του θεάτρου που αγάπησα από μικρός κ το ονειρικό να ανέβω στο σανίδι έγινε πραγματικότητα και ένα με εμένα… Να βλέπετε Θέατρο..Να πιστεύετε σε αυτό που θα νιώσετε στο τέλος κάθε παράστασης. Ειναι η Αλήθεια σας.

ΕΙΡΗΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

“Το να αλλάξεις τον κόσμο, καλέ μου Σάντσο, δεν είναι τρέλα, ούτε ουτοπία, είναι δικαιοσύνη” “Ίσως η πολλή λογική να είναι τρέλα. Και ποία μεγαλύτερη τρέλα, από το να βλέπεις τον κόσμο όπως είναι και όχι όπως θα έπρεπε να είναι” Δον Κιχώτης Miguel de Cervantes

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *