To who is who του Υποψήφιου δημοτικού σύμβουλου Λάρνακας Αντρέα Καδή

Σύνεντευξη στο ecosmoscy παραχώρησε ο Αντρέας Καδή, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Λάρνακας με το ΕΛΑΜ. Ο κύριος Καδή μίλησε για την πολιτική του δράση, αλλά και για την απόφαση του να κατέλθει υποψήφιος

-Αντρέα, ποτέ άρχισε η πολιτική σου δράση με το ΕΛΑΜ ;

Αγαπητε Μιχαλη, Η πολιτική μου δραση στο ΕΛΑΜ ξεκίνησε ενεργά το 2015 ως απλό μέλος. Έπειτα από την έντονη μου δραστηριότητα σε όλες τις εκδηλώσεις ή διαμαρτυρίες του ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ,έγινα μελος της Επαρχιακής Επιτροπής Λαρνακας της παράταξης, αργότερα ως Οργανωτικός Γραμματέας και μετά από τις βουλευτικές εκλογές του 2021, υπηρετώ την παραταξη ως Επαρχιακός Γραμματέας ΕΛΑΜ ΛΑΡΝΑΚΑΣ.

– -Ποιος ήταν ο λόγος που σε κέρδισε αν θέλεις το ΕΛΑΜ;

– Το ΕΛΑΜ με κέρδισε επειδή,από την πρώτη μερα ίδρυσης του, πρώτο του μελημα ήταν είναι και θα είναι η Κύπρος. Σύνθημά μας είναι το :”Πρώτα η Κύπρος” και με αυτό εννοούμε ότι το βλέμμα μας είναι πάντα στραμμένο προς το συμφέρον της Πατρίδας, των νόμιμων κατοίκων της χώρας αυτής και η επιβίωση του Κυπριακου Ελληνισμού.

-Είναι μια ερώτηση που γίνεται συχνά σε εκπρόσωπους του ΕΛΑΜ, κάτι που δεν μπορώ να μην ρωτήσω. Είναι το ΕΛΑΜ η χρυσή αυγή της Κύπρου;

– Αγαπητέ Μιχάλη, αυτή η ερώτηση έχει απαντηθεί δεκάδες φορές από τον ίδιο τον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ. Οποιαδήποτε σύνδεση και να υπήρχε, πλέον δεν υπάρχει αφού το ΕΛΑΜ διέκοψε κάθε επαφή με κινήματα/παρατάξεις, στην Ελλάδα. Το ΕΛΑΜ προχωρα μόνο του, με σημαία και δεν παρεκκλίνει της πορείας του, ούτε αλλάζει χρώματα για ιδίων συμφέρον. Αυτό αποδεικνύετε και μέσα από την βουλή, αφού αν μια πρόταση ή τροποποίηση νόμου, κριθεί σωστή και είναι προς το συμφέρον του Κυπριακου λαού, την εγκρίνει,άσχετα από ποιο κόμμα κατατέθηκε.

-Μίλησε μας λίγο για τις δράσεις του ΕΛΑΜ ως προς τον κόσμο;

-Το ΕΛΑΜ από το 2008, ανελλιπώς, διοργανώνει διανομές τροφίμων, προς Συμπατριώτες μας που χρήζουν βοηθειας σε όλη την Ελεύθερη Κύπρο με το σύνθημα: Κανένα γιορτινό τραπέζι συμπατριώτη μας,άδειο Δυστυχώς η πολιτεία δεν δείχνει ενδιαφέρον για τους Συμπατριώτες μας που χρήζουν βοήθειας και αυτοί οι άνθρωποι,νιώθουν την ταπείνωση της αξιοπρέπειας τους. Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις καθ’ολην την διάρκεια του χρόνου που το ΕΛΑΜ βοηθά κάποιες οικογένειες που αντιμετωπίζουν πολλά οικονομικά προβλήματα .

-Η Τοποθέτηση για την υποψηφιότητα σου;

Ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας, δηλώνω ότι σε περίπτωση εκλογής μου, θα εργαστώ για μια Λαρνακα που θα νοιάζεται πραγματικά για τους πολίτες της. Μια πόλη ή όποια πρέπει να κρατηθεί ως πόλος έλξης για τους τουριστες αλλά και για τους ντόπιους. Θα προσπαθήσω να λύσουμε μαζί με τους πολίτες τα προβληματα που αντιμετωπίζουν στις γειτονιές τους. Ξέρετε η Λάρνακα δεν είναι μόνο το κέντρο. Ειναι και κάποιες γειτονιές,κάποιες ενορίες που έχουν ξεχαστεί από τους υπόλοιπους και χρήζουν σοβαρής μελέτης και αντιμετώπισης των προβλημάτων τους. Οι κάτοικοι της Λάρνακας, δεν πρέπει να νιώθουν ότι έχουν ξεχαστεί. Ήρθε η ώρα που η Λάρνακα δεν πρέπει να μένει κι’άλλο πισω από την ανάπτυξη. Και δεν μιλώ για τον οικοδομικο τομέα. Μιλω για όλα όσα χρειάζονται να γίνουν για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των Λαρνακέων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *