Ενεργοι πολίτες – Κ Ε.Κ.K: “Το δίκαιο παλεύετε και κερδίζετε με έντιμους αγώνες και διαφάνεια”

Στην συνέλευση του Συνδέσμου Εραστιτεχνών ψαράδων παρευρέθηκαν δεκάδες μέλη του κινήματος Ενωμένοι Κύπριοι Κυνηγοί, για την κατά παρέκκλιση παροχή άδειας ψαρέματος σε μια μέχρι πρότινος κλειστή περιοχή πάρα το Βασιλικό. Η άδεια παραχωρήθηκε αποκλειστικά στον εν λόγω Σύνδεσμο , κάτω από αυστηρούς όρους και με δικλείδες ασφαλείας ως προς τον περιβάλλοντα χώρο.

Αυτουσια η ανάρτηση:

Με πείσμα, μεθοδικότητα, με σύνεση και αγάπη , μονιασμένοι και δυνατοί μπορούμε να καταφέρουμε πάρα πολλά διεκδικώντας το δίκαιο και το αυτονόητο κάθε οργανωμένου συνόλου.

Mε χαρά παρευρεθήκαμε στην συνέλευση του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ψαράδων όπου και ανακοινώθηκε στα δεκάδες μέλη που ήταν παρών η επιτυχία του Κινήματος μας σε συνεργασία πάντα με την επιτροπή των Ερασιτεχνών ψαράδων για την κατά παρέκκλιση παροχή άδειας ψαρέματος σε μια μέχρι πρότινος κλειστή περιοχή πάρα το Βασιλικό. Η άδεια παραχωρήθηκε αποκλειστικά στον εν λόγω Σύνδεσμο , κάτω από αυστηρούς όρους και με δικλείδες ασφαλείας ως προς τον περιβάλλοντα χώρο.
Ο αγώνας μας ήταν μακρύς , δύσκολος και με πολλά εμπόδια. Παρόλα αυτά έχοντας ως φάρο την δέσμευση του Προέδρου της Κ.Δ , καθώς και με τα σωστά επιχειρήματα και ενέργειες καταφέραμε να φέρουμε εις πέρας ένα ομολογουμένως δύσκολο αίτημα. Εκφράζουμε παράλληλα τις Θερμές ευχαριστίες μας στον Πρόεδρο της Κ.Δ για την τήρηση των προεκλογικών του δεσμεύσεων έναντι του Κινήματος μας καθώς και επί του Συνδέσμου Ερασιτεχνών ψαράδων αλλά και προς τον Υπουργό Ενέργειας που αφουγκράστηκε το χρόνιο αυτό αίτημα μας και συγκατατέθηκε ως προς την παροχή σχετικής άδειας .Το δίκαιο δεν χάνετε. Το δίκαιο παλεύετε και κερδίζετε με έντιμους αγώνες και διαφάνεια.Ο Αγώνας μας για την προστασία και βιωσιμότητα του κυνηγίου και του ψαρέματος είναι συνεχής και αδιαπραγμάτευτος όσο αφορά το κοινό Κυνηγετικό καλό , την καλλιέργεια συνείδησης καθώς και τον Κυνηγετικό και κοινωνικό εμπλουτισμό .Τασσόμαστε δίπλα σε όποιον το έχει ανάγκη. Γιατί αυτό επιτάσσει η ηθική μας , γιατί μεγαλώσαμε με αξίες, επειδή θελουμε να εξυπηρετούμε τις δίκαιες ανάγκες του Κυπρίου Ευρωπαίου πολίτη.

Στην συνέλευση του Συνδέσμου Εραστιτεχνών ψαράδων παρευρέθηκαν  δεκάδες μέλη του κινήματος Ενωμένοι Κύπριοι Κυνηγοί, για την κατά παρέκκλιση παροχή άδειας ψαρέματος σε μια μέχρι πρότινος κλειστή περιοχή πάρα το Βασιλικό. Η άδεια παραχωρήθηκε αποκλειστικά στον εν λόγω Σύνδεσμο , κάτω από αυστηρούς όρους και με δικλείδες ασφαλείας ως προς τον περιβάλλοντα χώρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *