Λάβρος ο Άνδρεας Πιττάτζης: “Στην Επαρχία Αμμοχώστου όμως, ακόμα μέχρι σήμερα μας έχουν χαρακτηρισμένους ως αγροτική περιοχή.”

Λάβρος εμφανίστηκε ο γνωστός δικηγόρος, Ανδρέας Πιττάτζης σε σχέση με τα όσα δημοσίευονται για το κτίσιμό της μονής στο Κάβο Γκρέκο.

Στην ανάρτηση του ο κ. Πιττατζιης αναφέρει πως μέχρι σήμερα μας έχουν χαρακτηρισμένους ως αγροτική περιοχή.

Αυτούσια η ανάρτηση του κ. Πιττάτζιη:

Στη Λεμεσό κτίζεται το μεγαλύτερο και υψηλότερο κτίριο της Κύπρου. Ουδέν μεμπτόν. Στην Επαρχία Αμμοχώστου όμως, ακόμα μέχρι σήμερα μας έχουν χαρακτηρισμένους ως αγροτική περιοχή. Κτίζουν πάνω στο κύμα, αλλά εμάς απαγορεύεται να πλησιάσουμε. Στην Πάφο όργωσαν τον Ακάμα, κτίζουν στις σπηλιές αλλά εμάς για 12 στον αριθμό πουλιά απαγορεύουν να κτισθούν ξενοδοχεία στο παραλιακό μέτωπο Αγίας Θέκλης. Στην Λάρνακα έκαμαν beach bars πάνω σε τουρκοκυπριακές περιουσίες, οι οποίες είναι πάνω στο κύμα, αλλά εμάς την ανάπλαση του ποταμού του Λιοπετρίου θα την ολοκληρώσουν όταν θα γεννηθούν τα τρισέγγονα μας.

Λεν οτι το μοναστήρι που κτίζει η Μητρόπολη παραβιάζει τους Περιβαλλοντικούς κανόνες. Ζητούν κατεδάφιση. Και εκθέτουν τον κάθε ένα που σχετίζεται με την Μητρόπολη αυτή.

Και συ λαέ της Επαρχίας Αμμοχώστου τι να πεις; Πως να αντιδράσεις όταν όλοι αυτοί οι υποκριτές τρων από το κουφάρι σου; Πως θα φωνάξεις όταν οι βουλευτές σου δεν θέλουν να φωνάξουν γιατί οι περισσότεροι διαμένουν σε άλλες Επαρχίες και τους βολεύει ο πόλεμος που γίνεται στο τόπο μας; Πως να εξηγήσεις γιατί η συγκεκριμένη περιοχή, έκτασης εκατοντάδων χιλιάδων τετραγωνικών, την έχουν χαρακτηρισμένη ως Natura αδικαιολόγητα; Και είναι οι ίδιοι…αυτοί που σήμερα φωνάζουν για το μοναστήρι, είναι αυτοί οι ίδιοι που δεν προωθούν και καθυστερούν το τοπικό σχέδιο. Πως να βρεις το δίκαιό σου, όταν εκεί που έπρεπε να ενωθούμε όλοι μας σαν μια γροθιά, αρχίσαμε να φωνάζουμε για τις καρεκλίτσες μας και πόσους δημοτικούς συμβούλους θα είχε το κάθε δημοτικό διαμέρισμα; Πως να βγεις από τα δεσμά της «σκλαβιάς» που σε έχουν μισό αιώνα μετά την εισβολή, που σε θέλουν καλοκαιρινό προορισμό για να ζεις μόνο 4 μήνες;

Απρίλιος 2014. Αποφάσισε η τότε Κυβέρνηση όπως αναγνωριστεί στην Επαρχία μας Αστικό Κέντρο. Απρίλιος 2024. 10 χρόνια μετά και εξακολουθούν να μας κοροϊδεύουν. Και ακόμα πολεοδομικό σχέδιο δεν έχουμε. Ακόμα και αυτό που ετοιμάστηκε προσπαθούν να το πετσοκόψουν. Όλοι αυτοί να απολογηθούν για τα όσα μας έκαμαν και μας κάμνουν στην Επαρχία Αμμοχώστου και μετά να έρθουν να ζητούν συμμόρφωση.

Πανιερώτατε. Εάν κατεδαφίσεις την Εκκλησία του Θεού, θα βρεις αντιμέτωπούς σου την Εκκλησία του Δήμου. Όλους εμάς. Και όλοι αυτοί οι θεομπαίχτες που κόπτονται για τα περιβαλλοντικά προβλήματα, ας έρθουν να ακούσουν τα προβλήματα επιβίωσης της Επαρχίας Αμμοχώστου. Και όταν αυτοί κτίσουν τον ναό της ελπίδας του τόπου μας, τότε και εμείς να κατεδαφίσουμε το ναό της πίστης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *