Τσαρλατάνος «ιερέας» πωλούσε γλυκά για ανέγερση ειδικού σχολείου στη Λεμεσό

Μια περίεργη υπόθεση απάτης καταγγέλλουν δεκάδες πολίτες στην Λάρνακα οι οποίοι αγόρασαν γλυκά από δήθεν ιερέα για ανέγερση ειδικού σχολείου στην Επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν δεκάδες πολίτες, άνδρας στην Λάρνακα, ντυμένος ιερέας και οδηγώντας βαν όχημα με συνεπιβάτη γυναίκα, πωλούσε γλυκά και εδέσματα στην τιμή των 12 ευρώ, για υποτιθέμενη ανέγερση ειδικού σχολείου στο Καλό Χωριό Λεμεσού.

Όπως φαίνεται μέσα από φωτογραφίες που έστειλαν τηλεθεατές του Alpha, οι ετικέτες πάνω στα βαζάκια των γλυκών αναφέρουν πως πρόκειται για ελληνικό προϊόν, ενώ «όλα τα κέρδη θα διατεθούν για την ανέγερση ιδρύματος της Ιεράς Μονής Καλό Χωριό Λεμεσού».

Όλα τα πιο πάνω διαψεύδει ο κοινοτάρχης του Καλού Χωριού Λεμεσού, δια μέσου της εκπομπής Alpha Καλημέρα. Ο κ. Παναγιώτης Χρίστου ανέφερε πως οι πιο πάνω ισχυρισμοί του δήθεν ιερέα είναι ψευδείς καθώς δεν υπάρχει στους σχεδιασμούς της κοινότητας ανέγερση ειδικού σχολείου. Τόνισε εξάλλου πως η κοινότητα δεν έχει Ιερά Μονή.

Ο κοινοτάρχης του Καλού Χωριού Λεμεσού, αναμένεται εντός της ημέρας να προχωρήσει σε καταγγελία στην Αστυνομία, σχετικά με το πιο πάνω περιστατικό που έφερε στο «φως» η εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

Πηγή: alphanews.live

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *