Εξήγγειλε την υποψηφιότητα του για Δημοτικός Σύμβουλος Παραλιμνίου ο Κυριάκος Ιωακείμ

Την υποψήφιότητα του για μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο Παραλιμνίου εξήγγειλε ο Κυριάκος Ιωκείμ.

Στην ανάρτηση του αναφέρει:

Αγαπητές συνδημότισσες,

Αγαπητοί συνδημότες,

Πάντοτε θεωρούσα τιμή και περηφάνεια να υπηρετώ τον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ανδρώθηκα.

Σε όλη την πολιτική μου πορεία, αγωνίστηκα και αγωνίζομαι για την ευημερία τόσο του Παραλιμνίου όσο και ευρύτερα της Ελεύθερης Επαρχίας μας. Πάντα στη πρώτη γραμμή, διεκδικώντας για τον τόπο μας όσα δικαιούται και αξίζει. Τα τελευταία χρόνια κερδίσαμε πολλά, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι μάς αξίζουν πολύ περισσότερα.

Στόχος μου, από την πρώτη μέρα ενασχόλησης μου με τα κοινά ήταν και παραμένει η συλλογική πρόοδος. Για την πρόοδο αυτή και την ευημερία του τόπου μας έδωσα όσες μάχες χρειάστηκε και προτίθεμαι να συνεχίσω την προσπάθεια αυτή.

Ενόψει του ότι η επόμενη περίοδος είναι κρίσιμη λόγω της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επιβάλλεται για την περαιτέρω ανάπτυξη του τόπου μας, να συνεχίσουμε να διεκδικούμε αποφασιστικά, μεθοδικά και στοχευμένα όλα αυτά που θα βοηθήσουν το Παραλίμνι και το νεοσύστατο Δήμο μας, να αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο.

Ταπεινά, ζητώ την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας για να συνεχίσω να αγωνίζομαι και να συνεισφέρω στο Παραλίμνι μας από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου Παραλιμνίου με το ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Συναγερμού. Με εφόδια τις ακαδημαϊκές μου γνώσεις και την πολύχρονη εμπειρία μου στα κοινά, δηλώνω και πάλι παρόν.

Είμαι πεπεισμένος ότι και οφείλουμε και μπορούμε να παραδώσουμε ένα καλύτερο και πιο σύγχρονο Παραλίμνι στα παιδιά μας. Ένα τόπο που μπορεί να ανταποκριθεί στις σύγχρονες προκλήσεις και απαιτήσεις της τοπικής κοινωνίας βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων του. Οφείλουμε, στις νέες συγκυρίες που εξελίσσονται να έχουμε ένα Δήμο αξιόπιστο, δυνατό και πρωταγωνιστή. Ένα Παραλίμνι ακόμα πιο ισχυρό.

Σας ευχαριστώ,

Κυριάκος Ιωακείμ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Παραλιμνίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *