Καραγιάννης στο ecosmoscy: «Ίσως ένας μικρός αριθμός ατόμων να ανέπτυξε αυτοάνοσων μετά τον εμβολιασμό»

Μιχάλης Αντωνίου

Στο ecosmoscy μίλησε ο καθηγητής μοριακής ιολογίας Δρ Πέτρος Καραγιάννης, σε μια προσπάθεια να απαντηθούν ερωτήματα που ταλανίζουν μεγάλη μερίδα του πληθυσμού.

Κληθείς να απαντήσει στο γεγονός ότι παρατηρείται έντονα το τελευταίο διάστημα η αύξηση αυτοάνοσων νοσημάτων αλλά και των καρκίνων, ο κ. Καραγιάννης είπε πως: «Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια βλέπουμε αύξηση αυτοάνοσων νοσημάτων αλλά και καρκίνων. Ακόμη και πριν τον εμβολιασμό.»

Σε ερώτηση εάν τα εμβόλια σχετίζονται με την αύξηση αυτοάνοσων ή καρκίνων ο κ. Καραγιάννης είπε πως «Μπορεί ένας μικρός αριθμός ατόμων να εμφανίσει αυτοάνοσα. Αλλά μιλάμε για ένα μικρό αριθμό ατόμων μπροστά στα τόσα δισεκατομμύρια που εμβολίστηκαν»

Ο κ. Καραγιάννης είπε πως: «ακόμα και με την νοσηση θα μπορούσε όμως να “ξυπνήσει” ένα αυτοάνοσο νόσημα. Γιατί ας μην ξεχνάμε πως τα εμβόλια και συγκεκριμένα η πρωετεϊνη ακρίδα καλύπτει ένα μέρος του ιού. Οπόταν είναι λίγο άστοχο να μιλάμε ότι ευθύνονται τα εμβόλια για τα αυτοάνοσα και τους καρκίνους. Είναι καλό να βλέπουμε το δάσος και όχι το δέντρο. »

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *