Αγοράκι που πάσχει απο λευχαιμία πρέπει να μεταβεί άμεσα στην Γερμανία για θεραπεία. Καταγγέλνουν ότι “πάγωσαν” τους λογαριασμούς του πατέρα

Στην Γερμανία πρέπει να μεταβεί αγοράκι , τις επόμενες πέντες μέρες, το οποίο πάσχει απο λευχαιμία, σύμφωνα με ανάρτηση που δημοσιέυθηκε στα ΜΚΔ.

Οπως αναφέρεται σε ανάρτηση, το αγοράκι είναι η τρίτη φόρα που παλεύει με την λευχαιμία, ενώ όπως καταγγέλνουν κλείδωσαν τους λογαριασμούς του πατέρα απο το Υπ. Εξωτερικών, ενώ αναφέρουν πως “κλείδωσαν” το ΕΕΕ του παιδιού στο ποσό που ανέρχεται στα 850 ευρώ, καθώς και τον προσωπικό λογαριασμό του πατέρα, όπως κατα χρήματα απο εισφορές που δέχθηκε απο τον κόσμο για να μεταβει στην Γερμανία.

Αυτούσια η ανάρτηση στα ΜΚΔ

Η οικογένεια μάζεψε κάποια χρήματά για τις ανάγκες του μωρού τους στο εξωτερικό. Αυτή την στιγμή. Του κλείδωσαν το λογαριασμό χωρίς να λάβουν υπόψιν ότι σε λίγες ημέρες φεύγουν και δεν έχουμε άλλους πόρους πέρα από τον λογαριασμό που είχαν Δεν μπορώ να βρώ απάντηση αφού η τράπεζα μασά τα λόγια τής. Έγιναν παρανομίες από μέρους της τράπεζας και αυτό θα το αποδείξουν Πρώτο μέλημα τους να δούνε την θεραπεία τού μωρού τους και μετά θα γίνει ένας τεράστιος αγώνας. Είναι απο ξύλου κρεμάμενοι στο θέμα του οικονομικού και σε λιγότερο από ένα μήνα φεύγουν . Αν είναι δυνατόν να έχουν τα χρήματα και όμως να μήν μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουνΠρέπει πάλι να τσαλακώσουνε την “αξιοπρέπεια ” τους κύριοι και να βρούμε πόρους απο πού???

Είναι τόσο άδικο αυτό που γίνεται.

Υ.Γ Το μωρό μας έχει ακόμη 5 χρόνια θεραπείες και παρακολούθηση στην Γερμανία.

One Reply to “Αγοράκι που πάσχει απο λευχαιμία πρέπει να μεταβεί άμεσα στην Γερμανία για θεραπεία. Καταγγέλνουν ότι “πάγωσαν” τους λογαριασμούς του πατέρα”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *